Pár tizeden múlt csak az MNASZ-HUNESZ OAB 3. futamának pole-pozíciója!

Pár tizeden múlt csak az MNASZ-HUNESZ OAB 3. futamának pole-pozíciója!

Minden eddiginél több jelentkező próbálkozott meg bejutni a harmadik futamra, valamint az utolsó pillanatban pedig az előző futamgyőztest is sikerült letaszítani az első rajt kockáról.

Az előző futamon rajt-cél győzelmet arató, pole pozícióból induló Williams_Fuvaros most is egészen elképesztő időt ment a harmadik futamra rendezett időmérőn. Szinte az utolsó pillanatig úgy volt, hogy ismét nem lehet megverni őt, de jött a végén egy fiatalember, Horváth Olivér és egy fantasztikus, 2:02.658-as idővel behozta autóját az első helyre. A MNASZ-HUNESZ OAB harmadik versenye tehát ismét nem lesz izgalmaktól mentes. A harmadik helyről egy Race Online Hungary versenyzője - előző nagydíjon óriási csatát vívott csapattársával, Benitoval - Stig indulhat majd. Azért is volt fontos számára a minél előkelőbb pozíció megszerzése, mert jelenleg 10 ponttal van lemaradva az éllenálló Benito mögött. Az alapszakaszban egyébként mindössze az a lényeg, hogy a 28 legjobb közé bekerüljön az ember, hiszen a 6 verseny után következik majd az elődöntő, majd végül a finálé.

A legjobb hatban végzett még egyébként az elmúlt futamokon rendre nagy csatákat vívó SDL_McGee, valamint az IGTSH-ból DavidRed. Ő az előző versenyen elég peches volt, hiszen az élmezőnyben autózott, mikor egy technikai malőr miatt feladni kényszerűlt a küzdelmet. A hatodik helyre a ROH e-pilótája Videbeni hozta be autóját, de csak 2 ezreddel maradt le az előtte végző DavidRedtől. Viszont mivel Vidabeni még nem töltötte be a 16. életévét, így nem indulhat a futamon. Éppen ezért, valamint Riba Krisztián visszalépése miatt a 14. helye Hegedűs Gergőnek adatott meg az esély az indulásra. A teljes rajtsorrend:

  1. Horváth Olivér / oliindahouse98
  2. Blazsán Patrik / Williams_Fuvaros
  3. Szarka Zsolt / ROH-Stig
  4. Megyeri Örs / SDL_McGee
  5. Vörös Dávid / IGTSH_DavidRed
  6. Horváth Richárd / IGTSH_Reechey-
  7. Hodruszki Kolos / Maxrange615
  8. Artzt Zoltán / GernKnudly
  9. Nagy Dávid / HUNBigDave
  10. Flaisz László / IGTSH_mozzssi
  11. Báder Benjamin / ROH_Benito
  12. Kovács Kristóf / TRM_Explo
  13. Németh Lackó / Laco860924
  14. Hegedűs Gergő / TRM_HegedusG

A ponttáblázatot és az időmérő pontos eredményeit a hivatalos weboldalakon tudjátok megnézni: huneszmasters.oab | GTSH-Rank

Egyébként a harmadik héten is megdőlt a nevezők száma, ugyanis 614-en próbálkoztak olyan mért kört futni, amellyel a 14 hely valamelyikét megcsíphetik. A szerencséseknek egy amerikai pályán kell majd bizonyítaniuk és pontokat szerezniük vasárnap 17 órától. A nagydíjat élőben követhetitek az esport3tv vagy az Esport1 Facebook oldalán.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!