K&H MNEB R6S - A 12. hét csapata: Killrekord és pontot érő lövések születtek

K&H MNEB R6S - A 12. hét csapata: Killrekord és pontot érő lövések születtek

Egyre látványosabb és jobb megmozdulásokra képesek a játékosok, ahogy közeledik a K&H MNEB második szezon alapszakaszának vége.

Komoly játéknapon van túl a K&H MNEB második szezonjának mezőnye, hiszen a maximális körök számát lejátszották. Ráadásul nagyon szoros mérkőzéseket produkáltak a teamek, két összecsapás is döntetlennel ért véget, és a Salamander esetében sem sokon múlott, hogy pontot bukjanak, mert a Genesis Gaming parádésan teljesített. Kridge kifejezetten sziporkázott, bár elég nehéz egy embert kiemelni a csapatukból, de ő egy kicsit tényleg rá tudott tenni még egy lapáttal. A legjobb ratingen túl, 14 killt hozott össze az éllovas ellen, kétszer ő fragelt először egy körben, és egy plantet is összehozott, valamint a mérkőzés 33%-ban életben maradt. Egy másik olyan játékos is bekerült a hét legjobbjai közé, aki szintén nem a győztes oldalon állt a végén. Chiby viszont parádésan játszott, meglőtte a K&H MNEB kill rekordját, ugyanis 21-ig jutott. KOST mutatója 80% felett állt meg, illetve ő is 2 fraget szerzett nyitóból. A LvL Up első győzelméből pedig mindenki kivette a részét, Falcon viszont kitűnt a többiek közül. Kétszer plantelt fontos pillanatokban, és ő volt a taktikájuk egyik mozgatórugója. A Nevermore együttesében Harrow megint nagyon elkapta a fonalat, volt egy nagyon különleges 1v2 clutch szituációja, amit rendkívül okosan oldott meg, és ez pontot ért nekik. A Plagueből pedig Tr1ft hozott 11 killt, ebből 2 nyitó, illetve összehozott egy 3K-t is.

A hét csapata: Falcon (LvL Up), Chiby (IAS), Harrow (NmG), Tr1ft (PLG), Kridge (Genesis Gaming)

 

Genesis Gaming vs Salamander

LvL Up vs Illés Akadémia Spirit

Nevermore Gaming vs Budapest Five

WiLD vs Team Plague

A K&H MNEB 13. fordulóját június 6-án délután 16 órától rendezik, és élőben megnézhetitek a rainbow6hu Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!