Jótékonykodj és játssz: 742 videójáték mindössze 1500 forintért

Jótékonykodj és játssz: 742 videójáték mindössze 1500 forintért

Már 2 millió dollárnál is többet sikerült gyűjteni a különleges csomaggal.

Bundle for Racial Justice end Equality, azaz Csomag a Faji Igazságosságért és Egyenlőségért néven fut az itch.io legújabb jótékonysági kampánya, amiben 742 játék, 564 fejlesztő és rengeteg adakozó gamer vesz részt. Ha legalább 5 dollárral, azaz 1500 forinttal támogatjátok a nemes kezdeményezést, akkor megkapjátok mind a 742 indie címet, valamint hozzájárultok ahhoz, hogy a társadalmi egyenlőség, a rasszizmus és diszkrimináció elleni harc szintet léphessen, valamint csökkenhessen a rendőri erőszak. Utóbbiban az oktatásnak van hatalmas szerepe, ezért két olyan szervezet között osztják szét a befolyt adományokat, amelyek rengeteg erőforrást fordítanak ezeknek a területeknek a fejlesztésére.

Természetesen nem kell csodát várni ettől a pakktól, de igazi csemegék is megbújnak a hatalmas tömegben. Az Oxenfree, a Night in the Woods, a Minit és a Short Hike is szerepel a listán, amelyek önmagukban is megérik a pár kattintást. A jótékonyság és a gamer világ szorosan összekapcsolódott már a korábbi években is, elég a Humble Bundle-re gondolni, ahol fantasztikus videójátékokat lehet a mai napig behúzni, miközben támogatjátok az alapítványokat. Az Itch.io limitált akciójában szereplő programokat akár egyetlen mozdulattal hozzáadhatjátok a könyvtáratokhoz, mindössze egy scriptre van szükségetek hozzá. 

A 742 játékot tartalmazó bundle-t itt érhetitek el!

Siessetek, mert kevesebb, mint 8 nap van már csak hátra az akció végéig!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed a különleges csomagot?

  • 0 %
  • 10 %
  • 90 %
Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.