Elrajtolt a Summer of Pride Steamen, a Nyári Vásár a Ubisoft oldalán

Elrajtolt a Summer of Pride Steamen, a Nyári Vásár a Ubisoft oldalán

Lehet készíteni a pénztárcákat, elkezdődtek a nagy nyári leárazások.

A hőmérő higanyszála átlépte a 20 Celsius fokos számlálót nem is kellett sokat várni arra, hogy a legnagyobb videójátékos webáruházak elkezdjék a hatalmas leárazásokat. A Steam Summer Sale-re egyelőre még várni kell, de a Summer of Pride és a Ubisoft Nyári Vására képes lehet csillapítani a gamerek étvágyát.

Summer of Pride 2020 Steam Sale

Főleg indie címek kerültek fel az akciós termékeket felsorakoztató listára, de a legnagyobb dobásra még várni kell. Az Outer Wilds június 18-án jelenik meg a világ legnépszerűbb videójátékos online áruházában, valószínűleg azonnal egy nagyobb leárazás mellett húzhatjátok be 2019 egyik legnagyobb meglepetését. 

Ubisoft 2020-as Nyári Vásár

Az Assassin's Creed sorozat, a Tom Clancy's The Division epizódok és a Rainbow Six Siege is megkapta a maga kedvezményét, érdemes körbenézni az áruházban, hogy megtaláljátok a számotokra leginkább kedvező ajánlatokat. Figyeljetek arra, hogy némely változatnál a Gold/Deluxe verziók bőven megérhetik a felárat, a Season Pass és DLC-k armadája további szórakoztató játékórákat jelent. A régebbi programokat már pár száz forintért megvásárolhatjátok, legyen szó a The Settlers széria első fejezeteiről, vagy a Rayman kalandjait bemutató játékok múlt évtizedbeli kiadásairól.

A Ubisoft leárazásai június 18-áig tartanak, a Summer of Pride Steamen június 25-én ér véget. A készletek szerencsére kifogyhatatlanok, ezért nem kell sietnetek az azonnali vásárlásokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Uplay vagy Steam, hol vásárolsz több játékot?

  • 74 %
  • 11 %
  • 16 %
  • 0 %