Ingyenes játékkal együtt dobják piacra a PlayStation 5-öt

Ingyenes videójátékkal kedveskedik a Sony a leendő konzoltulajdonosoknak.

A Sony múlt csütörtökön hivatalosan is bemutatta a következő konzolgenerációt, megérkezett a PlayStation sorozat 2020-ba. A PS5 Wi-Fi routerre hasonlító külsőjével azonnal belopta magát a mémrajongók szívébe, de nem csak ez volt a nagy leleplezés különlegessége.

Nem kevesebb, mint 24 teasert, játékmenet-videót és játékbemutatót daráltak le a konzol hardveres bemutatása után, amelyek között olyan címek is szerepelnek, mint a Spider-Man: Miles Morales, a Horizon Forbidden West és a Stray. Ha lemaradtatok volna ezekről a tartalmakról, mindenképp pótoljátok be.

A bemutatott régi-új címek közül az egyiket teljesen ingyenesen megkapja minden leendő PlayStation 5 tulajdonos, ugyanis az Astro's Playroomot gyárilag letöltik majd az összes értékesítésre váró konzolra. Az Astro Bot Rescue Mission folytatásával kapcsolatban nem jelentették be, hogy támogatja-e majd a VR szolgáltatást, de az előd PS4-es fejlesztésekor ez volt az egyik célja a programozóknak.

ASTRO kalandjai ezúttal is látványosra sikeredtek, a 3D-s plaftormelemek jól passzolnak a rajzfilmes, gyerekeknek készült tematikához. A cél nem más, mint ASTRO társainak felkutatása és megmentése, ami nem egyszerű feladat egy olyan játékban, ahol a kegyetlen mélység azonnal visszadobja a gamert. Az Astro's Playroom csak az egyik, a PS5-re bejelentett rengeteg exkluzív cím közül, mindenképp megéri adni neki egy esélyt. A Sony új konzoljának megjelenése 2020 ünnepi szezonjában (november vége - december) esedékes, az árról még mindig nem tudni semmi konkrét információt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gondolkozol PS5 vásárlásán?

  • 11 %
  • 58 %
  • 26 %
  • 5 %