A G2 a világ tetején! De vajon fent is tudnak maradni?

A G2 a világ tetején! De vajon fent is tudnak maradni?

Az elmúlt hónapban kétszer döntőztek, egyszer sem nyertek, de mégis világelsők.

A DreamHack Masters Tavaszi döntője után megérkezett az aktuális világranglista, aminek élén a G2 tanyázik. Ennek legfőbb oka, hogy a 2020-as évben folyamatos felfelé ívelő pályán volt a francia többségű csapat, májusban az ESL One: Road to Rio eseményén, június közepén pedig a DreamHacken tudtak döntőzni. Előbbit az Astralis, utóbbit a BIG ellen veszítették el. Legutóbb azért elég arcpirító volt látni, hogy 2-0-ás előnyből képes volt a G2 kikapni, de így legalább a BIG 16 helyett ugorhatott előre!

Lassan, de biztosan a mouz kiesik a TOP10-ből, de a Na'Vi is sokat veszített, úgy, hogy márciusban még ők voltak az élen. A FaZe és a FURIA is sokat lépet előre, ám míg a FaZe szép győzelmeket arat, de azért bőven talál legyőzőre, addig a FURIA uralja az Észak-amerikai mezőnyt.

Az Astralis ötödik helyen találta magát, mióta se Xyp9x, se gla1ve nem erősíti már a csapatot, s félő, hogy a továbbiakban még tovább fognak zuhanni, tekintve, hogy kihagyják a második RMR eseményt. A dánok kálváriájáról elemző cikket alább találtok.

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!