Brazil drámával vette kezdetét a BLAST Premier Spring amerikai döntője

Brazil drámával vette kezdetét a BLAST Premier Spring amerikai döntője

Eddig sem lehettek a legjobb barátok a két csapat játékosai, ezek után pedig főleg nem.

Tegnap rajtolt el BLAST Premier Spring amerikai rájátszása, négy csapat küzd meg a 250 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért. Rögtön egy parádés brazil rangadóval indult rájátszás, Bo3-ban csapott össze az MiBR és a Furia.

Már önmagában az is meglepetés volt, hogy az MiBR nyerni tudott, a körülmények és a meccs utáni veszekedés sem volt semmi. Infernon kezdődött a meccs, ahol FalleN és fer is internet problémáktól szenvedett. Laggolt a játékuk, az sem volt ritka, hogy 10-15 másodpercre kifagytak.

12-12-nél jutott el odáig az MiBR, hogy újra szerettek volna indítani egy kört, mivel FalleN és fer egyszerre szenvedett a laggoktól. A Furia viszont ezt megtagadta, méghozzá teljesen jogosan, hiszen a körben már történt sebzés,a  szabályok értelmében ekkor már nem kötelező belemenniük a kör újraindításába.

Végül meglett a restart, az MiBR szerint miután a Furia CEO-ja rászólt a csapatra, hogy inkább játsszák újra a kört, ne tűnjenek fel rossz színben a közösségi médiában. Az MiBR kicsit talán már sportszerűtlen módon azonnal nekiestek a Furia játékosainak. FalleN, kNgV és fer Twitter profilján is lehetett olvasni a Furia játékosainak címzett üzeneteket, van amit töröltek azóta, de van ami még mindig publikus.

Sokan viszont a Furianak adtak igazat utólag, hiszen ők a szabályok szerint folytatták volna a meccset, bármennyire is felebaráti fair play-t követelt magának az MiBR. Főleg, hogy ferék Twitteres megnyilvánulásai, köztük a "sz**ok vagytok furia" végképp távol álltak a sportszerűségtől.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!