Akciófigyelő: Szökj meg a börtönből és fedezd fel az ősi sírokat!

Akciófigyelő: Szökj meg a börtönből és fedezd fel az ősi sírokat!

Ezúttal két kisebb, de mindenképp érdekes játékot húzhattok be ingyen az Epic Games Store oldalán.

Az ARK: Survival Evolvedtól el kell búcsúznotok, de nem kell szomorkodni, mivel máris két újabb játék vette át a helyét az ingyenes játékokat tartalmazó polcon. Limitált ideig nem kell fizetnetek a Pathwayért és a The Escapists 2-ért. Utóbbinak az első részét már tavaly is ingyen kínálta az EGS, itt az idő folytatni a kalandot!

Pathway

Az 1930-as években jártok, ahol rengeteg kalandban lehettek részek, mint a régóta elfelejtett rejtélyek megfejtése, az ősi sírok feltárása, vagy a körökre osztott harcok tucatjai. Öt különböző kampány vár rátok, amelyek eltérő nehézséggel és egyedi események láncolatával próbálnak meg odaszegezni titeket a székbe. Nehéz döntésekből és rejtett kincsekből nincs hiány, így azok is jól szórakozhatnak, akik a narratívával szeretnek foglalkozni, valamint azok is, akik a felfedezésben lelik az örömüket.

The Escapists 2

A The Escapists folytatásában ismét egyetlen cél van, ami a szemetek előtt lebeg, jussatok ki valamilyen módon a pixeles börtönből. Továbbra is a napi rutin közben kell kifundálni a szökés részleteit, amelyek során gyakorlatilag bármit a kezetek közé vehettek, a lényeg, hogy a szabad levegő alatt fejezzétek be az életetek hátralevő részét. 

Update: Többen jelezték, hogy a The Escapists 2 eltűnt az ingyenes játékok listájáról. A hiba valós, az Epic Games Store már dolgozik a kijavításán.

Mindkét játék egészen június 25-én 17:00-ig érhető el ingyenesen az Epic Games Store oldalán, utána eltűnnek a "free games" szekcióból és átadják a helyüket a Stranger Things 3: The Game-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!