Egy állítólagos belső szivárogtató már a Fortnite Season 3 eseményeit csepegteti

Van, aki már az eventen is túlmutat, az információk viszont mindenképp érdekesen hangzanak.

Mivel az Epic Games múlt héten bejelentette, hogy még egy hetet csúsztatnak a Season 3 kezdetén, így a közösség természetesen egyre türelmetlenebbül várja a Season 2 in-game eventjét, no meg az új felvonás tartalmait. Tegnap egy elég nagyot leakelt a PS Store, a Season 3 ikonja túl hamar frissült a boltban.

A cikk további tartalma spoilert jelenthet az eventre, és az új szezonra vonatkozóan.

A PS Store bakija után most már elég nagy esély van arra, hogy tényleg jön valamilyen árvíz, van azonban egy belsős szivárogtatóként emlegetett forrás, akinek az állításait a legelismertebb leakerek is megosztották, persze kiemelve, hogy ez még nem megerősített. A következő információk állítólag Tabor Hill nevű YouTuber Epic Gameses kapcsolatától származnak.

  • A szezon során a vízszint csökkenni fog, egy idő után új és új területek bukkannak majd elő
  • A Flare Gun, ami 2019 júniusában bukkant fel egy rövid, hivatalos Fortnite animációban, elérhető lesz a szezon kezdetekor

A információk papíron összeállnak, az Epic Games mindig 6-7 szezonnal jár az aktuális szezon előtt, már ami a tervezést illeti, így könnyen elképzelhető, hogy már lassan egy évvel ezelőtt is tervben volt a Flare Gun kiadása. De, mivel ezen információk forrása igencsak kérdéses, így mi is kiemelnénk, hogy semmit sem szabad készpénznek venni, tény viszont, hogy a múltban már láthattunk hasonló, igaznak bizonyult szivárgásokat.

Te szeretnéd, hogy jöjjön a Flare Gun a játékba?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szeretnéd, hogy jöjjön a Flare Gun a játékba?

  • 42 %
  • 28 %
  • 11 %
  • 19 %