Ingyenes játékok a hétvégére: Assassin's Creed Originstől a Crackdown 2-ig

Ingyenes játékok armadája vár rátok egész hétvégén.

Frissült az Epic Games Store heti ingyenes játékait felsorakoztató polcának kínálata, de a Steam és a Ubisoft sem akar lemaradni a rivális mögött. Mindkét platformon egész hétvégén nem kell fizetni egy-egy nagyobb címért, sőt a konzolosok is örülhetnek, mivel Xbox 360-ra és Xbox One-ra tölthetnek le két népszerű programot limitált ideig egyetlen forint ráköltése nélkül.

Pathway és The Escapists 2 - Epic Games Store

Bár még mindig nem érhető el a The Escapists ingyenes verziója az EGS-en, az oldal fejlesztői szerint ez csak egy átmeneti állapot. Ha sikerült mindent megoldani, akkor napokon belül felkerülhet a Pathway mellé a "nagy szökésszimulátor" második epizódja.

Kingdome Come: Deliverance - Steam

Ha lemaradtatok volna az EGS-es akcióról, akkor itt az újabb lehetőség, hogy ingyenesen belevessétek magatokat a középkori forgatagba. Ármány, intrika, lovagok és jobbágyok. A 15. századi történelmi Csehország területén dúló háborúban minden megengedett a túlélés érdekében.

Assassin's Creed: Origins - Uplay

Hónapok vannak hátra a Valhalla érkezéséig, de addig sem kell AC megvonásban szenvednetek. A hétvége során végigjátszott küldetések természetesen nem vesznek el, ha később megvásároljátok a teljes játékot.

Injustice: Gods Among Us, Crackdown, Crackdown 2 és Too Human - Xbox 

A konzolosoknak szeretne kedvezni a Microsoft, akik rögtön két videójátékot is ingyen osztogatnak. Az Injustice: GAU-ban a legnagyobb képregényhősökkel küzdhettek meg akár online térben is, a Too Humanben az északi mitológia sci-fi köntösbe bújtatott világában harcolhattok. A Crackdown első és második fejezetében is egy jövőbeli, disztópikus városban kell jobb belátásra bírnotok a terroristákat, valamint a kisebb bűnözői csoportokat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!