A címvédő vagy a fiatal titánokból álló együttes lesz a Salamander ellenfele?

A címvédő vagy a fiatal titánokból álló együttes lesz a Salamander ellenfele?

A Team Plague nagyszerű játékkal legyőzte a BP5-ot, és most revanssal készülhet a döntőért vívott csatában a WiLD ellen.

A Team Plague ismét bebizonyította, hogy ott a helyet a legjobb magyar csapatok között, hiszen a K&H MNEB második szezonjában is elérték a képzeletbeli dobogót, de talán most még nagyobb esélyük van, hogy a bronz helyett egy fényesebben csillogó medállal zárják azt. Nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a WiLD, jobban mondva a címvédő igyekszik majd útjukat állni.

Az alapszakaszban két különböző összecsapást produkáltak, hiszen az első mérkőzésük viszonylag egy könnyed győzelmet hozott a vadaknak, akkor 7:3-at mutatott nekik az eredményjelző. A visszavágón már sokkal komolyabb csatát vívtak a felek, és végül az utolsó pillanatokban tudott egyenlíteni a WiLD, így a PLG ellen 6:6-tal zárták a második meccsüket. Némileg mindkét együttes változott, hiszen a piros-fehéreknél Ceklafejusoma már nem tagja a csapatnak, helyére előbb Tonttuu került - akivel az előző szezont is megnyerték -, majd a Nevermore Gamingtől elengedett Hozé csatlakozott a gárdához. Egy fiatal, feltörekvő és rendkívül tehetséges entry fragger játékosról van szó, aki ha gyorsan be tud illeszkedni, akkor nagy ereje lehet a WiLD-nak.

Az előző két párharcon eXtazy kapott helyet a vadak ellen, a rájátszásban a PLG viszont már Ghostic-kal vágott neki a BP5 elleni ki-ki mérkőzésnek. Ez eléggé bevált nekik, hiszen remekül játszott, nem kevés szitucáiót oldott meg profin, emellett elég sok killt is összehozott, amivel egyértelműen az egyik húzóembere volt a csapatnak.

A pályákat tekintve, és az eddig rögzített statisztikák alapján a WiLD Kafen, Villan és Themeparkon lehet nagyon erős, míg a PLG Coastlineon hibátlan négy mérkőzésből, és Kafen is remek játékerőt képviselnek, de ahogyan az látható volt Oregonon is komoly ellenfélnek számítanak. Papíron a WiLD erősebbnek számít, de nem lehet tudni ennek ellenére, hogy a sikeréhes PLG mire lesz képes, ezért nehéz eldönteni melyik együttes lesz ott a fináléban a Salamander ellen.

A WiLD és a Team Plague fináléról döntő összecsapását ma este nézhetitek meg élőben Twitchen és az EsportGuru TV-n este 19 órától.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!