Rocket League: Gyűjts te is lufikat a játék 5. születésnapja alkalmából

Rocket League: Gyűjts te is lufikat a játék 5. születésnapja alkalmából

Az esemény során ráadásul visszatérnek az Aranytojások is.

2015. július 7. – Ez az a nap, amikor a játék kilépett a béta fázisból, és hivatalosan is elnyerte akkori végleges formáját, azaz megjelenésre került. Ez azt is jelenti, hogy hamarosan itt van a játék 5. születésnapja is, ezt a mérföldkövet pedig szeretné megünnepelni a Psyonix, erre a születésnapi bulira pedig minden játékost meghívnak. Június 30-án egy kéthetes eseménysorozat veszi kezdetét, amelyen nemcsak különböző, korlátozott ideig elérhető játékmódokat játszhatunk, de ráadásul lufikat is gyűjthetünk, amelyeket beválthatunk különböző itemekre.

Ezen kezdődátumtól kezdve minden online (legyen az rangsorolt, vagy casual) mérkőzés után lufikat fogsz kapni, az egyéni statisztikáidtól függően, a legtöbb mérkőzésen azonban körülbelül ugyanannyit mindig. Ezeket a lufikat az esemény „boltjában” beválthatod különböző itemekre, amelyeket máshol és máskor nem szerezhetsz be. Az itemek képgalériáját a cikk végén megtekintheted.

De nemcsak ezeket az itemeket szerezheted be az esemény során: visszatérnek ugyanis az Aranytojások is, amelyeket korábbi eseményekről a régebbi játékosok már ismernek. Ezen tojások bizonyos szemszögből a 2019. decemberében visszavonultatott ládákhoz hasonlítanak, kinyitásuk azonban ingyenes, a kinyitást követően pedig a 2017-ben visszavonultatott Champion 1-2-3-4 ládák tartalmai közül bármelyik a raktáradat gazdagíthatja. Ezen tojásokból azonban legfeljebb 5-öt tudsz beszerezni.

Gondolva ráadásul azokra, akik az esemény végére nagy valószínűséggel rengeteg lufival rendelkeznének még az összes item és tojás kiváltása után is, az event során a lufijaid mennyiségétől függően, korlátlanul tudsz szintváltást is vásárolni, amivel a Rocket Passban is gyorsabban tudsz szintet lépni.

A korlátozott ideig elérhető játékmódokat illetően pedig ismét visszatér a Spike Rush, azaz a rumble játékmód tüskéjére és a Throwback Stadionra alapozott játékmód, valamint a közönség egyik kedvence, a 2v2 Heatseeker. Ezek, valamint az egész esemény azonban nem lesz örökké elérhető, íme a dátumok:

  • Spike Rush: június 30. (kedd) 18:00 – 2020. július 6. (hétfő) 18:00
  • 2v2 Heatseeker: július 6. (hétfő) 18:00 – 2020. július 13. (hétfő) 18:00
  • Az esemény időtartama, amíg kaphatsz lufikat: június 30. (kedd) 18:00 – 2020. július 13. (hétfő) 18:00
  • A lufik beváltásának időtartama: június 30. (kedd) 18:00 – 2020. július 16. (csütörtök) 18:00

A lenti képre kattintva átpörgethetitek a galériát az érkező, lufikkal kiváltható itemekről.

Mi a véleményed az eseményről? Hogy tetszenek a beszerezhető itemek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!