"Nem mi vagyunk az esélyesek, de mindenki 110%-ot belead" - PLG interjú

Az alapszakaszban bár kikaptak mind a kétszer a Salamandertől, a rájátszásban mutatott teljesítménye alapján méltó ellenfele lehet a Team Plague a sárga-feketéknek, és meglepetésre is képesek lehetnek.

Egészen elképesztő az az út, amit bejárt a Team Plague a K&H MNEB második szezonjában, hiszen egy középcsapat képét festették le az elején, és mire eljutottak az alapszakasz végéig, majd belekezdtek a rájátszásba, kiderült, hogy sokkal több van bennük. Sikerült a legnagyobb ellenfeleiket legyőzni a playoffban és beverekedték magukat a fináléba, és kiderült odaérhetnek Magyarország legjobbjai közé. A legnagyobb küzdelmük azonban még hátra van, és bár továbbra sem ők az esélyesek, minden lehetőségük megvan hozzá, hogy történelmet írjanak június 28-án a BO5-ös döntőben. A zhoxk, Solid, Gorii, és Tr1ft négyes kiegészült az utóbbi két meccsre Ghostic-kal, aki elképesztő húzóemberré vált már ilyen rövid idő alatt és sokat segített az együttesnek. Előbb a Budapest Five-ot sikerült három meccsben felülmúlniuk hátrányból 2:1-re, majd a WiLD ellen mutatták be mennyire is erősek. Tr1fttel beszélgettünk és kikérdeztük őt, hogy mit gondol az eddigi teljesítményükről, mi a helyzet a rájátszással és a döntőben mire számítanak:

1. Úgy tűnik nagyon összeállt a csapat, miben találtátok meg az igazi összhangot, amiért ilyen erős ötös kovácsolódott belőletek?

"Igazi összhangot a közös cél érdekét nevezném meg,mindenkiben benne van a bizonyítás vágy, mindenki jól szeretne teljesíteni mert a győzelem a cél."

2. Volt valami extra felkészülésetek a rájátszásra? Csak mert az alapszakaszban a félidei szünet után nagyon megindultatok és már akkor lehetett látni, hogy több van bennetek.

"Különösebb extra felkészülésünk nem volt a rájátszásra,ugyanazokat a napi programot csináltuk mint mindig.Scrim,vodolás,elemzés."

3. Honnan szereztétek a WiLD ellen az extra erőt vagy mi zajlott le bennetek, mikor megfordítottátok a meccset?

"Az extra erőt az nyújtotta, hogy visszavágjunk a novemberi MNEB Warmup kupa döntőre és ehhez az újonnan érkezett Ghostic, és Solidnak, akinek nem nagyon ment az alapszakaszba, most milyen elképesztő teljesítményt nyújtanak."

4. Mit gondoltok mennyi esélyetek lehet a Salamander ellen?

"Kis eséllyel indulunk,mert egy Challenger League szintű csapatról beszélünk,akiknek most egy két hetes "pihenőjük" volt de biztosíthatok mindenkit arról hogy mindenki 110%-ot fog nyújtani."

5. Ez egy külön cél volt a csapat részéről, hogy a 2 nagy hegemóniáját megtörjétek a magyar élvonalban?

"Sajnos az emberek még mindig 2019 elején tartanak, ahol 2 csapat volt életben a magyar Rainbow6 közegben (WiLD, RIFT -> Salamander), majd megérkeztünk 2019 közepére, és LvLUp néven elvertük egész Magyarországot (kivétel Salamander). Három lanra is kijutottunk, de az emberek még mindig csak a WiLDról meg Salamanderről beszélnek. Hogy miért azt nem tudom."

6. Saját játékotokat akarjátok játszani a fináléban vagy alaposan felkészültök a Salamanderből?

"Erre is azt mondom hogy különösebb felkészülést nem fordítunk mivel kettő nap van a döntőig. Egy jó meccset várok, remélem 5 mapig elmegy és így mindenkinek meglenne a szombati programja.LET'S GO PLG!"

A K&H MNEB R6S második szezonja június 27-én 17 órakor a fináléval fejeződik be, ahol a Team Plague mérkőzik meg a Salamander ötösével, melyet Twitchen és az EsportGuru TV-n is élőben követhettek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!