Nincs meglepetés, a Salamander veretlenül lett bajnok Rainbow Six: Siegeben!

Az első pályán még nagyon szoros volt a küzdelem, és ott úgy tűnt, hogy lehet keresnivalója a Plaguenek, de aztán kiderült, nem ad esélyt nekik a CL-t is megjárt együttes.

Derekasan helytállt a Team Plague és mindent megtettek a győzelem érdekében, de jelenleg a Salamandert nem lehet letaszítani a trónról, ők Magyarország legjobbjai.

Salamander 3:0 Team Plague

Oregon: 8:6 

Ban

  • SAL: Thermite, Wamai
  • PLG: Thatcher, Mira

Kisebb meglepetésre a Team Plague ragadta magához a kezdeményezést, és abszolút nem megilletődve lőtték szét a Salamander ötösét. Erre válaszul H3dsut egy őrült 1v4 clutchot bemutatva kiegyenlít, majd aztán a fordítás is gyorsan megtörtént. Nem engedték azonban elhúzni őket a PLG titánjai, zhoxk is belelendült és nem volt rest meglőni a saját 4K-ját. Az első félidőben elég gyors köröket lehetett látni, végül azonban 3:3-mal fordultak.

A Sala első támadó körében komoly pusht hajtottak végre egy Yinggel megerősített csapatmunka révén, viszont hiába került le villámgyorsan a Defuser, nem tudtak kifogni a védőkön, akik leszedték őket és a hatástalanítót is. Miután már kettővel is vezetett a PLG, visszajött a Salamander a meccsbe, de az egyenlítéssel itt még nem értek véget az izgalmak. Parádés lövések és gyors akciók után az első pályán 6:6-ot követően hosszabbításra került sor. Aztán a 13. kört elhozta az SGG, majd az utolsóban a toronyban Strike szépen vadászta le a Defusert birtokló Tr1ftet, és után gyönyörűen bevédték az eszközt és megszerezték a vezetést a párharcban.


Rehost utáni táblázat

Villa: 7:4 

Ban

  • SAL: Nomad, Wamai
  • PLG: Mira, Thatcher

Az első körben a Sala védelme egy Oryxal állt fel és elég hamar kiderült, hogy masszív védelmi vonalat húztak fel, míg a másodikban sikerült leraknia a PLG-nek a Defusert és ezzel megoldották az egyenlítést, utána viszont egy újabb rehostra volt szükség.

Ahogy elkészült az új lobby a Salamander rendesen belevágott a körökbe, hiszen ellentmondást nem tűrően húztak el védő oldalon és egészen 5:1-ig meneteltek. Prox, a brit játékos nagyon komoly teljesítményt nyújtott, többször remek helyzetben villant és szedett le több embert is, és alig halt a meccs során. A váltás után a PLG is összekapta magát, és rögtön az első védelmük egy hibátlan kört eredményezett és ezzel szépítettek. Egy-két villanásuk még volt, de igazából az SGG saját pályáján nem igazán maradt sanszuk a győzelemre, így meccsponthoz ért az összesített eredményben a Sala, 2:0.

Consulate: 7:2 

Ban

  • SAL: Maverick, Valkyrie 
  • PLG: Mira, Thatcher

Consulaten esetleg lehetett volna arra számítani, hogy szorosabb lesz a mérkőzés, de igazából nem ez történt. A Salamander támadóban kezdett és elég hamar felőrölte a Plague védelmét, akik még Wardent is kipróbálták, hogy a sok gránáttal szemben legyen valami ellenszerük. Nem igazán működött, már csak azért sem mert mostanra belejött Strike is, és embertelen módon kezdett el fragelni, az ötödik körben például egy 4K-val hozta a pontot. Prox sem akart lemaradni, mert nagyon elkezdett fragelni, az egyik körben Nomaddal alakított, hiszen lerakta a Defusert garázsba és kintről a lépcsőről gyönyörűen védte meg, és ő is eljutott közel 10 killig.

Nagyon magabiztos volt az utolsó pálya a Salamandertől, és bár a Plague majdnem meglepte őket az első mapon, de végül nem jött össze a csoda, így vereség nélkül sikerült megnyernie a sárga-feketéknek a K&H MNEB második szezonját.

A K&H MNEB második szezonjának tehát veretlen bajnoka nem más, mint a Salamander!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!