Nem Renegade Raider, de majdnem - Megérkezett az Item Shopba a Blaze outfit

A Fortnite történetének egyik legrégebbi és legritkább skinje kapott egy ikertestvért.

Az Epic Games az elmúlt években létrehozott néhány "aduász" Fortnite kinézetet, amelyek ritkaságuk miatt nagy eszmei és anyagi értéket képviseltek a közösségben. Egy darabig azok a Fortnite fiókok, amelyek rendelkeztek Skull Trooperrel, vagy Ghoul Trooperrel igen tetemes összegekért cseréltek gazdát. Aztán ott volt nem is olyan régen a Recon Expert kinézet, melyet közel 3 év után tett ismét megvásárolhatóvá az Epic Games.

A Chapter 2 - Season 3 kezdetével pedig újabb érdekes lépést tett a fejlesztőcsapat, a legújabb szezon trailerben feltűnt az eredetileg Season 1 exkluzív kinézet, a Renegade Raider gonosz ikertestvére. Az adatbányászok hamar kiderítették, hogy önálló skinről van szó, tehát nem egy style-t kap az eredeti skin. Nos, ma elérkezett a nap, hogy a skin megjelent a boltban, a Blaze névre keresztelt darab 1500 V-buckért oldható fel, és a Lava Series részét képezi.


Vannak játékosok, akiknek nem tetszik, hogy az Epic Games így hoz vissza OG kinézeteket, az ellenállás azonban egyértelműen kisebb, mint például a Skull Trooper esetében. A helyzet az, hogy ameddig van az ilyen skinekre kereslet, addig az Epic Games is fog még előállni ilyen megoldásokkal.

Neked hogy tetszik a Blaze outfit, beszerzed?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!