A játékosok és a menedzsment kiválik a Nevermore Gamingből és új néven folytatják

Az új org tervei és céljai mellett itt láthatjátok először a csapat új logoját is.

A Nevermore Gaming üde színfoltja volt a K&H MNEB második szezonjának, és bizony az utolsó pillanatig harcban álltak a rájátszást jelentő hatodik helyért. Az utolsó pillanatban azonban az Illés Akadémia Spirit elleni ki-ki mérkőzésen nem jött össze nekik a bravúr. Mindezek mellett tehetséges és sikerre éhes játékosokból áll a csapat, akik mögött úgy tűnik, hogy egy nagyon komoly kis menedzsment áll. Mostanra arra jutottak, hogyha komolyabb eredményeket és célokat szeretnének elérni, akkor bizony új utakon kell elindulniuk, ezért új szervezetet hoznak létre Salvo néven. Ez azt jelenti, hogy kiválnak a Nevermore Gamingből, de a jó kapcsolat az megmarad velük. A játékosok pedig szeretnének profivá válni, és ehhez komolyabb feltételeket kell teremteni és bár újra kezdeni egy ilyen koncepciót sosem egyszerű, de nagyon elszántak mindannyian. Ezzel akarják megteremteni, hogy a játék és a célok elérése mellett az e-sportolóiknak ne kelljen más dolgokkal foglalkozniuk.

Talán kicsit meglepő lehet sokaknak, hogy nem a Nevermore Gaminggel folytatjátok, sőt új szervezetet hozol/hoztok létre. Mi az oka, hogy véget ér az NmG-vel az együttműködés?

"A Nevermore Gaming nem egy szervezet, Ők 3 streamer akikkel nagyon jóban vagyunk továbbra is, viszont ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni kellett egy Org. Nem mondanám azt, hogy az együttműködés megszűnt, viszont nekünk lépni kellett."

Hogyan jött az új org ötlete? 

"A podcast beszélgetésben már Ed3m említette, hogy a mi hosszú távú célunk Amerika. Ehhez úgy gondoltam, hogy a legjobb ha a kezembe veszem az egész folyamat irányítását. Így egyenes út vezetett ahhoz, hogy csinálunk/csinálok egy Orgot. Valamint szeretném elérni, hogy a játékosaim profik lehessenek, hátha ezzel elindul egy folyamat is a hazai E-sportban."

Miben adhat ez mást a srácoknak, játékosoknak? Egy ilyen új kezdeményezést előlről elindítani nem könnyű, milyen segítséged van a megvalósításban?

"Ami jó azt soha nem könnyű megvalósítani! Hiszem, hogy jó úton járok így nem félek a nehézségektől. Szerencsére igen jó kapcsolatokat sikerült kialakítanom az évek alatt valamint a Nevermore-osok segítségére is számíthatok. Az orggal tudok majd a srácoknak egy olyan hátteret biztosítni, hogy nekik csak a játékkal és a kitűzött célok elérésével kelljen foglalkozni."

Mit lehet tudni az új szervezetről? A csapat felállása változik vagy kerestek új játékosokat, embereket esetleg más pozíciókra?

"A nevünk Salvo E-sports lesz, remélem a logó tetszeni fog és tükrözi majd a csapat berobbanását mind a magyar, mind nemzetközi színtereken.A felállása marad ahogy volt, nem szeretek olyanba belenyúlni ami működik. Most van idejük a srácoknak felkészülni a kihívásokra. Július elején lesz egy csapat építő hétvége a Balatonon aztán teljes erővel ugrunk bele ismét a munkába. Ha azt nézem, hogy nagyjából egy éve kezdtünk foglalkozni az egésszel, szerintem messzire jutottunk. Sokan megszerettek minket a szezon alatt, sajnos már nem tudjuk szórakoztatni őket a playoffban. Viszont azon fogunk dolgozni, hogy a következő szezonban a lehető leghosszabb ideig legyünk szereplői a bajnokságnak. 

Köszönjük mindenkinek aki nekünk szurkolt és támogatott minket NmGként és remélem, hogy a név változás után is velünk lesznek.

Ezúton szeretnék gratulálni az összes csapatnak aki a Playoffba jutott!"

Csak a Rainbow Six: Siege lesz a fő irányvonal vagy szeretnéd kiterjeszteni az új szervezetet más játékokba is?

"Mindenképpen szeretném kiszélesíteni a palettánkat legalább az MNEB-en szerepet kapó játékok mindegyikére de inkább még további játékokkal is. Így adja magát, hogy már most keresem a megfelelő csapatokat.  Ezúton szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy keresek az R6 csapat élére Coachot, analystot. 

Jelentkezni teamsalvoofficial@gmail.com-on tudtok."

Mikor láthatjuk először tétmeccsen bemutatkozni az új org-ot?

"Ez egy jó kérdés. Dolgozunk rajta, hogy minél előbb megmutathassuk magunkat valami jelentősebb meccsen. Mindenképpen jelezni fogom felétek illetve a támogatóinknak is. Remélem azt is, hogy ott lesztek és a dinamikus duó, Berci és AdamB castol majd minket. :D"

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!