Hirdetés

Még idén bemutatják a Harry Potter RPG-t, amire rajongók milliói várnak

Már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy hivatalosan is bemutassák az eddigi legnagyobb Harry Potter játékot.

Hirdetés

A Harry Potter franchise a világ egyik legjövedelmezőbb vállalkozása. A filmekből készített videójátékok népszerűsége ezt alátámasztotta, azonban a sorozat véget ért a Halál Ereklyéi második részével, azóta meg nem igazán sikerült összehozni egyetlen épkézláb HP játékot sem. Mobilra ugyan kiadták a Hogwarts Mysteryt és a Wizards Unite-ot, azonban egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem kell azonban temetni milliók kedvenc varázslóinak kalandjait, ugyanis a Warner Bros. égisze alatt készül egy titokzatos, sokat pletykált RPG, ami a valaha volt legnagyobb és remélhetőleg legjobb Harry Potter videójáték lehet.

Bár a Warner Bros. Interactive Entertainment jelenleg is árulják, a háttérben futó fejlesztések gőzerővel haladnak. A 2020-as E3-on bemutatták volna a tervek szerint az új Batman és Harry Potter címeket is, azonban a koronavírus-járvány miatt erre nem kerülhetett sor. A hírek szerint a Gotham Knightsról az augusztusi DC FanDomon, a Harry Potter RPG-ről kicsit később ránthatják le a leplet. A fejlesztők is megszólaltak, akik a HP projekten dolgoztak. Elmondásuk szerint J.K. Rowling alig-alig szól bele a munkálatokba, ami jó jel lehet abban a tekintetben, hogy tovább táguljon a hatalmas világ, aminek csak egy kis szeletét mutatta be a Harry Potter sorozat. 

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2021-ben megjelenhet hivatalosan és kasszát robbanthat a Harry Potter RPG, ami garantáltan az egyik legvártabb videójáték már évek óta a hatalmas gamer közösségben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked melyik roxforti ház a kedvenced?

 • 53 %
 • 33 %
 • 7 %
 • 7 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • conyfps 4 napja
  Kinek nem a griffendél a kedvenc háza? Haha
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 3 napja
  Sosem szerettem igazán a Harry Potter-t.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?