Szavazd meg te a K&H MNEB PUBG második szezonjának legszebb pillanatát

A kupasorozat ugyan véget ért, a szezon legszebb megmozdulására viszont még nem derült fény!

A K&H MNEB PUBG második szezonja egy különleges formátummal indult el pár hónappal ezelőtt, melynek nem volt más a célja, minthogy minél több csapat mérethesse meg magát a szezon során, ezzel is folyamatosan frissen tartva a mezőnyt. Rengeteg csapat rengeteg játékosa villogtatta meg tudását, de akadt néhány igazán kiemelkedő pillanat, amelyek között nehéz dönteni. Szavazzátok meg hát Ti, hogy melyik volt a szezon legjobb megmozdulása! Mi háromra szűkítettük a kört, voksolni a cikk alján tudtok!

Első: S0NiiX és a tökéletes gránát

Rengeteg hatalmas gránátot láthattunk a szezon során, viszont az összes közül kiemelkedik a Kecske Kommandó játékosának, S0NiiX-nak az a mesteri hajítása, ami 175 sebzést osztott ki KrexBexre.

Második: ROYM3RCURY a Flank mester

A Team Strigula játékosa, ROYM3RCURY arany helyzetbe hozta magát a kupasorozat nyolcadik fordulóján, tökéletesen hátba kapta a Genesis Gaming csapatát, akiket így ki is ejtett a mérkőzésről.

Harmadik: rbbence 1v3

Kétségtelenül a 9. zárt forduló legnagyobb megmozdulása volt, amikor a Budapest Five játékosa, rbbence képes volt 1v3 szituációban megnyerni a meccset csapatának, fontos pontokat hozva el ezzel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kié volt a K&H MNEB PUBG második szezonjának legszebb megmozdulása?

  • 21 %
  • 7 %
  • 72 %