Szexuálisan kihasználhatták az akkor 14 éves e-sportoló fiút

Szexuálisan kihasználhatták az akkor 14 éves e-sportoló fiút

A Super Smash Bros. Ultimate egyik népszerű alakja tálalt ki a közösségi médiában.

A videójáték szektoron belül továbbra is egyre több olyan eset kerül napvilágra, ahol az egyik félt kihasználták, zaklatták és megfélemlítették. Ezek a súlyos ügyek néha egészen odáig vezetnek, hogy az aktuális munkaadója jobbnak látta felbontani az összes kapcsolatot az érintett egyénnel, de olyan is előfordult, hogy maga a vádolt személy ismerte be tettét, majd lemondott posztjáról. A súlyos esetek száma egyre növekszik, legutóbb egy Super Smash Bros. Ultimate e-sportoló osztotta meg történetét a közösségi médiában.

Puppeh egy négy évvel ezelőtti nyarat idézet fel, amikor ő még csak 14 éves volt, a hozzá közeledő Cinnpie majdnem betöltötte a 25. életévét. A srác elárulta, hogy megismerkedésük után a lány kihasználta, manipulálta és "szexuális játékszerként" használta őt, ami hónapokon keresztül zajlott. Puppeh jó barátként tekintett a casterre, aki szexuális tartalmú üzeneteket küldött neki mobil eszközökön. A kapcsolatuk egy Smash játékosokkal teli partin lépett szintet, ahol az idősebbek jelentősebb mennyiségű alkoholt fogyasztottak, így Cinnamon is. A fürdőszobában utána csókolózni kezdett a fiúval, akinek ez nem is volt ellenére, mivel kifejezetten jó kapcsolatot ápoltak ebben az időszakban.

Ezek után az egész nyarat gyakorlatilag együtt töltötték, ahol többször is szexuális kapcsolatba kerültek, bár ezek megálltak a lány számára nyújtott orális aktusig. Puppeh is kiemelte, hogy a lány nem akarta, hogy 18 éves kora előtt a sráccal lefeküdjenek, de azt sem akarta, hogy bármiről meséljen a srác, ami az ágyban történik. Kényszerítette Cinnpie arra, hogy törölje a Facebook üzeneteit és tartsa a száját. Miközben Puppeh-nek a profik között is teljesítenie kellett, Cinnpie folyamatosan játszadozott az érzelmeivel. A fiú elmondása szerint még nem tudta kezelni ebben a korban az érzelmeit és nem értette meg, hogy mi is történik vele.

Éveken keresztül nem mert beszélni az esetről a most 18 éves Puppeh, aki depresszióval és álmatlansággal is küzdött 2016 nyara óta. A történetét azért osztotta meg, hogy végre megtalálja a békét és túlléphessen életének egy következő szakaszára. Cinnpie Puppeh történetére nem reagált semmit, de már 2019-ben voltak pletykák arról, hogy Puppeh és Cinnpie kifejezetten közel kerültek egymáshoz. Akkor ezt a szóbeszédet mindketten tagadták.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!