Közösségi ötletből valódi skin - Rajongó álmodta meg az új cáparuhás outfiteket

Közösségi ötletből valódi skin - Rajongó álmodta meg az új cáparuhás outfiteket

Az Epic Games újfent valóra váltotta egy Fortnite kedvelő művész álmát.

Az Epic Games a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordított a közösségi ötletekre. Megfelelő rendszerben kezelve ez mind a cégnek, mind az alkotónak, mind a közösségnek jó lehetőség, hiszen közösen olyan kiegészítőket hozhatnak létre, amelyek sok embernek elnyerik a tetszését. Az egyik legismertebb példa erre az Aura skin, mely a competitive játékosok egyik közkedvelt darabja lett.

A v13.20-ban viszont akadt ismét egy olyan szett, amely rajongói ötlet eredménye lett, az egyelőre leakekből és egy darab hivatalos képről ismert Comfy Chompsot és Cozy Chompsot r/sharktoofs nevű felhasználó tervezte fél évvel ezelőtt.

[Skin Concept] Shark Onesie from r/FortNiteBR
[Skin Concept] Shark Onesie (Female) from r/FortNiteBR

Érdemes viszont megjegyezni, hogy nem ez az első alkalom, hogy sharktoofs alkotása megjelenik a Fortnite-ban. Az áprilisban debütált karton harcosokat is ő tervezte.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az új két skin mikor érkezhet meg a shopba, de mivel a nyári esemény részei, így feltehetően nem kell rájuk túl sokat várni.

Sharktoofs egyébként számos egyéb skint tervezett már, amelyeket előszeretettel oszt meg a közösséggel is. Összeraktunk Nektek a munkájából egy válogatást, a lenti képre kattintva megtekinthetitek őket:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!