Gyászol a streaming és gaming közösség, miközben nyakunkon  vannak a legújabb Battle Royale játékok

Gyászol a streaming és gaming közösség, miközben nyakunkon vannak a legújabb Battle Royale játékok

Ez történt a héten a Gaming világban.

Elhunyt Reckful

A teljes gaming világot sokkolták a hírek, melyek Byron "Reckful" Bernstein haláláról szóltak. A Hearthstone és World of Warcraft egyik legnépszerűbb streamere. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a jelek uralnak, hogy a 31 éves legenda öngyilkos lett.

Harry Potter RPG

Több Harry Potter játékba is belevethetjük magunkat ha akarjuk, de inkább ne akarjuk. Egyik sem hozta még csak a közepes szintet sem, de a legújabb darab még változtathat ezen a rossz statisztikán. Az egyelőre még cím nélküli szerepjátékról annyit tudunk biztosan, hogy egy igazán mély, összetett és remek Harry Potter RPG lesz. Bejelentésére még idén számíthatunk.

Visszatérnek a kukacok

A Worms szériát mindenki ismeri, ha más nem, hát az unalmasabb iskola informatika órákon biztos előkerült. Készül a széria legújabb darabja, a Worms Rumble, ami ráadásul új vizekre evez, hiszen egy Battle Royale játék lesz.

Még több Battle Royale

A Ubisoft szinte a semmiből jelentette be legújabb játékát, a Hyper Space névre hallgató ingyenes Battle Royale-t. Lassan Dunát lehet már rekeszteni a BR játékokkal és elsőre a Hyper Space sem tűnik olyannak, ami hosszútávon túlélne a PUBG, a Fortnite, a Apex és a CoD: Warzone mellett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!