Statok alapján két játékos emelkedett ki a K&H MNEB R6S S2 döntőjében

Statok alapján két játékos emelkedett ki a K&H MNEB R6S S2 döntőjében

A döntőben PLG.zhoxk játszott óriásit a statisztikák alapján, de SGG.Prox még nála is jobbnak bizonyult, íme a legfontosabb adatok a K&H MNEB R6S második szezonjának döntőjéből.

Oregon egy kicsit összekutyulta a helyzetet a K&H MNEB R6S második szezonjának döntőjében, ugyanis nem olyan rég került be a poolba. Ennek apropóján még nem voltak kialakult és precíz taktikák, így mindkét fél leginkább a saját tudásában és helyzetfelismerő képességében bízhatott. Nagyszerű meccs kerekedett ki belőle, és végül hosszabbításban dőlt csak el a végeredmény. Bár a Team Plague nagyszerűen tartotta magát és több ízben is vezetett, hiába volt minden erőfeszítésük, a Salamander végül 8:6-ra megnyerte a pályát. Prox már ekkor is kiemelkedett a maga 13 killjéval, 3 plantjével és 3 nyitó fragjével. Azért itt rajta kívül még DogeFather, aki a szezon legértékesebb játékosa lett, szintén kitett magáért, és w1oza is nagyszerűen teljesített. A PLG-nél zhoxk 18 killje és 71%-os KOST mutatója szintén parádésan festett, még akkor is, ha ő nem állt végül a nyertes oldalon. A két Defuser hatástalanítás még jól jött, de mint kiderült kevésnek bizonyult ez is. A másik két pálya már sokkal egyértelműbb volt, és míg Villán valamennyire tudta tartani magát a PLG, az utolsó pályán, Consulaten teljesen felőrölték őket. Prox nevét mindhárom pályán ki lehet emelni, ezért nem is véletlen, hogy megkapta a teljesítményért a döntő MVP díját, de emellett is üde színfoltja volt a meccsnek. A Plague játékosai derekasan helytálltak, és igazából csapatként igyekeztek a győzelemre játszani. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy Oregonon kívül mindegyik esetben nagyon hasonló mutatókkal zárták a meccseket. Talán egy igazi húzóember hiányzott közülük vagy a tapasztalat hiánya okozta a vesztüket, mert Consulatet leszámítva a legtöbb körben izgalmassá és nyílttá tudták tenni a küzdelmet. Az egyik legmeghatározóbb jelentsort pont az alábbi klip szolgáltatja, hiába teljesítettek erőn felül sokszor, egy porszem mindig került a gepezetbe:

A teljes statisztikai táblázatokat az egyes pályákról és összesítve is itt megtaláljátok:

Salamander vs Team Plague G1

Salamander vs Team Plague G2

Salamander vs Team Plague G3

Salamander vs Team Plague összesített

A K&H MNEB R6S második szezonjának bajnoka a Salamander lett, míg a második helyen a Team Plague, a harmadikon pedig a WiLD MultiGaming végzett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!