Akciófigyelő: Ingyenes lesz a Watch Dogs 2 és örökre meg is marad

Akciófigyelő: Ingyenes lesz a Watch Dogs 2 és örökre meg is marad

A Ubisoft nagy dobásra készül a hétvégén, ezt koronázza meg az ingyenes Watch Dogs 2.

Sokan nem szeretik a Ubisoftot, rengetegen rajonganak értük, de az elvitathatatlan érdemük, hogy képesek kiszolgálni azokat a gamereket is, akik nem akarnak valódi pénzt költeni videójátékokra. Az ingyenes Rayman Legends, Child of Light, valamint a megannyi "free weekend" után most egy igazi nagyágyút húzhatnak be a szemfülesek, akik a megadott idősávban belépnek a Uplay fiókjukba.

Most vasárnap, azaz július 12-én tartja meg az Assassin's Creed és Far Cry fejezetek kiadója a Ubisoft Forward online konferenciát, ahol a Watch Dogs Legionről, a Hyper Scape-ről, valamint az Assassin's Creed Valhalláról is további részleteket, videós anyagokat mutatnak majd be. Valószínű nem csak ennyiből áll majd össze a program, de a legnagyobb címek kétségkívül a korábban felsoroltak lesznek.

Mivel önmagában egy online show nem lenne akkora hír, ezért úgy döntött a Ubisoft, hogy az eseményhez kapcsolódóan teljesen ingyen odaadják minden felhasználójuknak a 2016-os Watch Dogs 2-t. Mindössze annyit kell majd tenni a free WD2-ért, hogy július 12-én magyar idő szerint 21:00 után beléptek a Uplay fiókotokba és máris tiétek a program, ami örökre megmarad az accotokon. 

Ha érdekel a műsor is, akkor a Ubisoft Twitch, YouTube és Mixer csatornáit nyisd meg vasárnap este, még az is lehet, hogy a Far Cry 6-ról, esetleg az új The Crew-ról is megtudhatsz új információkat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik Ubisoft játékot várod a leginkább?

  • 71 %
  • 18 %
  • 12 %
  • 0 %
Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.