Hirdetés

Akciófigyelő: Ingyenes lesz a Watch Dogs 2 és örökre meg is marad

A Ubisoft nagy dobásra készül a hétvégén, ezt koronázza meg az ingyenes Watch Dogs 2.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Sokan nem szeretik a Ubisoftot, rengetegen rajonganak értük, de az elvitathatatlan érdemük, hogy képesek kiszolgálni azokat a gamereket is, akik nem akarnak valódi pénzt költeni videójátékokra. Az ingyenes Rayman Legends, Child of Light, valamint a megannyi "free weekend" után most egy igazi nagyágyút húzhatnak be a szemfülesek, akik a megadott idősávban belépnek a Uplay fiókjukba.

Most vasárnap, azaz július 12-én tartja meg az Assassin's Creed és Far Cry fejezetek kiadója a Ubisoft Forward online konferenciát, ahol a Watch Dogs Legionről, a Hyper Scape-ről, valamint az Assassin's Creed Valhalláról is további részleteket, videós anyagokat mutatnak majd be. Valószínű nem csak ennyiből áll majd össze a program, de a legnagyobb címek kétségkívül a korábban felsoroltak lesznek.

Mivel önmagában egy online show nem lenne akkora hír, ezért úgy döntött a Ubisoft, hogy az eseményhez kapcsolódóan teljesen ingyen odaadják minden felhasználójuknak a 2016-os Watch Dogs 2-t. Mindössze annyit kell majd tenni a free WD2-ért, hogy július 12-én magyar idő szerint 21:00 után beléptek a Uplay fiókotokba és máris tiétek a program, ami örökre megmarad az accotokon. 

Ha érdekel a műsor is, akkor a Ubisoft Twitch, YouTube és Mixer csatornáit nyisd meg vasárnap este, még az is lehet, hogy a Far Cry 6-ról, esetleg az új The Crew-ról is megtudhatsz új információkat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te melyik Ubisoft játékot várod a leginkább?

 • 70 %
 • 18 %
 • 12 %
 • 0 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Aizen 1 hónapja
  Igen sokan szidják őket, viszont az elmúlt két AC-t nagyon szerettem mind a kettőbe +150 órát tettem. Remélem a Valhalla is fogja hozni vagy inkább emelni a színvonalat. Az AC-n kívül Gods&Monsters-t és Skull&Bones-t várom, remélem az utóbbit nem kukázták.
  0 0 Válasz
 • Zsizse 1 hónapja
  Nagyon reménykedem az AC Valhalla-ba hogy átérezhetem a viking életet amit megígértek, az ingyen Watch Dogs 2 meg hát nem egy rossz játék, de látszik hogy ez is mind minden reklámfogás hogy az Ubisoft milyen jófej.
  0 0 Válasz
 • morrison 1 hónapja
  ezaz
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 29 napja
  király
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés