Hirdetés

Ninja fellőtt egy teszt streamet, talán megvan, hogy melyik platformon folytatja

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, lehet az sincs már messze.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt komolyan felforgatta a streaming közösséget a hír, miszerint a Mixer egybeolvad a Facebook Gaminggel, az exkluzív szerződéssel rendelkező streamereket pedig szélnek eresztik. Egyértelműen Ninja és Shroud volt a két legnagyobb hal a platformon, az eset óta viszont nem streameltek. Folyamatosan zajlanak a találgatások arról, hogy hol folytathatják, egy korábbi pletyka szerint a Facebook Gaming kiesett, arra az ajánlatra nemet mondtak.

Olyan találgatások is felmerültek már, hogy valójában saját streaming felületet hozhatnak létre együtt a legnagyobb streamerek, ezt a sztorit továbbtáplálta DrDisrespect Twitch banja is.

Most azonban megdőlni látszik az elmélet, ugyanis Ninja egy teszt streamet indított el, méghozzá YouTube-on. Feltehetően nem publikusan akarta mindezt, de kikerült az éterbe, így bárki láthatta.

Tekintve, hogy YouTube-on is majdnem 24 millió feliratkozóval rendelkezik, így egy abszolút logikus lépésnek hangzik. Ha mindenben sikerül megállapodnia a streamernek és a platformnak, akkor hamarosan érkezhet a bejelentés is.

Te szoktad nézni Ninját?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • conyfps 26 napja
  Na a másik platform ahol biztos hogy nem fogok gameplayt nézni ez se arra való számomra
  0 0 Válasz
 • Davee 25 napja
  Vegyes érzelmek... nézek Facebook-on is streamet Twitch-en és YouTube-on is teljesen jók arra amire kitalálták csak annyi hogy az FB és a YT chat nagyon durva ha nem moderálják rendesen. "nézői tapasztalat"
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 21 napja
  én szeretek youtube-on nézni streamet
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés