Ninja fellőtt egy teszt streamet, talán megvan, hogy melyik platformon folytatja

Ninja fellőtt egy teszt streamet, talán megvan, hogy melyik platformon folytatja

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, lehet az sincs már messze.

Néhány héttel ezelőtt komolyan felforgatta a streaming közösséget a hír, miszerint a Mixer egybeolvad a Facebook Gaminggel, az exkluzív szerződéssel rendelkező streamereket pedig szélnek eresztik. Egyértelműen Ninja és Shroud volt a két legnagyobb hal a platformon, az eset óta viszont nem streameltek. Folyamatosan zajlanak a találgatások arról, hogy hol folytathatják, egy korábbi pletyka szerint a Facebook Gaming kiesett, arra az ajánlatra nemet mondtak.

Olyan találgatások is felmerültek már, hogy valójában saját streaming felületet hozhatnak létre együtt a legnagyobb streamerek, ezt a sztorit továbbtáplálta DrDisrespect Twitch banja is.

Most azonban megdőlni látszik az elmélet, ugyanis Ninja egy teszt streamet indított el, méghozzá YouTube-on. Feltehetően nem publikusan akarta mindezt, de kikerült az éterbe, így bárki láthatta.

Tekintve, hogy YouTube-on is majdnem 24 millió feliratkozóval rendelkezik, így egy abszolút logikus lépésnek hangzik. Ha mindenben sikerül megállapodnia a streamernek és a platformnak, akkor hamarosan érkezhet a bejelentés is.

Te szoktad nézni Ninját?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!