Hirdetés

Kiszivárgott a Far Cry 6 megjelenési dátuma és története

Sajnos még jóval odébb van a Far Cry 6 megjelenése, de legalább már van egy hivatalosnak tűnő dátum.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Valószínűleg nem boldogok a hongkongi PlayStation Store vezetői, ugyanis valaki véletlen leleplezte a Ubisoft egyik AAA játékát, a Far Cry 6-ot. A digitális boltba felkerült a játék borítója, megjelenési dátuma és története is, azonban ezt még nem erősítette meg a Ubi, szóval csak 99%-ban lehet biztosra venni, hogy a képen látható információk valósak.

A Far Cry 6 megjelenési dátuma 2021. február 18-a lesz, a program biztosan érkezik majd PS4-re és PS5-re, valószínűleg ezzel párhuzamosan PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is kiadják. Árat egyelőre nem csatoltak a Standard Edition mellé, de tripla A-s szoftver révén 13 000 - 15 000 forint alatt biztosan nem ússzátok meg.

A Far Cry 6-hoz tartozó leírás szerint egy Dani Rojas névre keresztelt ellenálló felett vehetitek át az irányítást, akivel Anton Castillo diktátor ellen kell harcolni Yara szigetén. A hatalmas bejárható helyszínen nem lesz hiány gerillaharcokból, dzsungelekből, trópusi növényekből és állatokból, strandszakaszokból és városokból sem. Utóbbiak közül Esperanza nevét jegyezzétek meg, Yara fővárosa biztosan fontos szerepet kap majd a játékmenetben. A hagyományokhoz híven a craftolás, a változatos járművek és a két fős multiplayer is visszatér, de ennél többet egyelőre még nem tudni a folytatásról.

További részleteket nagy valószínűséggel vasárnap, a Ubisoft Forward online eseményen tudhattok meg, aminek keretében egy ingyenes Watch Dogs 2 is ütheti a markotokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • morrison 1 hónapja
  nem tudom tudják e überelni az 5-ös részt
  0 0 Válasz
  • Sziky 1 hónapja morrison
   Az ötödiket? :O Szerintem a széria legrosszabb darabja, dehát ízlések és pofonok :D
   0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Far Cry 1 imádtam, de a többivel a mai napig nem volt kedvem kipróbálni .
  0 0 Válasz
 • Zsizse 1 hónapja
  A 3. rész után igazábol a többi Far Cry max DLC
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 29 napja
  Nagyon várom már
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés