Hirdetés

Fél másodpercen belül a hatodik futam teljes mezőnye!

Kialakult a MNASZ-HUNESZ OAB hatodik rajtrácsa.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Elérkeztünk a hajrá előtti utolsó versenyhéthez, hatodik időmérő edzését teljesítette a MNASZ-HUNESZ OAB mezőnye a héten. A pálya pedig nem más volt, mint a legendás Fuji Speedway GT, Japánban.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Ezen remek vonalvezetésű pályán kellett az indulóknak megautóznia azt a kört, amivel bejuthattak a vasárnapi futamra, esélyt adva így maguknak, hogy bekerüljenek a MNASZ-HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság elődöntőjébe. Ezen a versenyhéten is rengetegen vágtak neki a kvalifikációnak, közülük elsőként a top 20 emelkedett ki és jutott tovább a selejtező utolsó szakaszába, ahol már kialakult a vasárnapi rajtrács.

 1. IGTSH_Reechey-
 2. ROH-Stig
 3. TRM_Explo
 4. McGee185
 5. ROH_Benito
 6. IGTSH_mozzssi
 7. GernKnudly
 8. ROH-Rudy11
 9. oliindahouse98
 10. Williams_Fuvaros
 11. TRM_theunser
 12. ROH-BudaLaszlo
 13. dubreas
 14. ROH-Petii0510

Most is rendkívül szorosan követte egymást a mezőny, Reechey mindössze 0,030 másodperccel kaparintotta meg a pole pozíciót, mellőle a ROH egyik versenyzője, Stig indulhat majd. De a 14. rajtkockát elfoglaló Petii0510 is fél másodpercen belül autózott Reecheyhez képest, lemaradása 0,461 másodperc. A versenyzők között ezúttal feltűnik majd Williams_Fuvaros is, aki bár már szinte biztosan ott lesz majd az elődöntőben is, az alapszakasz utolsó futamán még rajthoz áll. Ha egy valakit kellene kiemelnem a rajtrácsról akkor az mindenképpen ő lenne, a 10. pozícióból rajtol majd, de az eddigi formája alapján a győzelemre is esélyes lehet.

A vasárnapi futamon már a Autodromo Nazionale Monza pálya aszfaltján kell bizonyítaniuk a pilótáknak, amit természetes most is élőben követhettek majd délután 17 órától az esport3tv-n és az Esport1 Facebook oldalán is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés