Hirdetés

Vegyél RTX videokártyát, kapsz mellé egy Death Strandinget

Különleges hardveres csomagokra csaphatsz le hamarosan.

Hirdetés

Partneri megállapodást kötött egymással az 505 Games és a Konami Production, hogy közösen elhozzák PC-kre a tavalyi év egyik legmegosztóbb videójátékát, az eddig csak PlayStation 4-re elérhető Death Strandinget. Hideo Kojima alkotására már nem kell sokat várnod, ugyanis 2020. július 14-én Steamen és Epic Games Store-ban is elérhető lesz számodra, sőt már most is él az előrendelés.

A Death Stranding PC-s megjelenését már eddig is tudni lehetett, azonban a különleges NVIDIA GeForce RTX csomagról nem volt elérhető információ. Természetesen egyedi NVIDIA GeForce driverrel is készülnek a fejlesztők július 14-ére, de a maximális játékélményhez minél jobb vasra lesz szükség. Adja magát, hogy egy RTX videokártyát vásárolj meg a játék mellé, amihez egészen július 29-éig megkapod magát a Death Srandinget is.

Ez nem az első alkalom, hogy videokártya mellé egy játékot is adnak ingyen, az NVIDIA és az AMD is dobott már ki ilyen bundle-öket korábban. A Death Stranding PC-s verzióját (és a hamarosan érkező Horizon Zero Dawnt) kifejezetten NVIDIA GeForce grafikus kártyákra optimalizálták, a Guerilla Games' Decima Engine motorja felelős a fotórealisztikus megjelenítésért.

A különleges promócióban nemcsak RTX videokártyák, hanem előre összerakott számítógépek is részt vesznek, a lényeg, hogy a gépházban RTX grafikus kártya pihenjen az alaplapon. Ha szeretnél most NVIDIA GeForce RTX kártyát venni, akkor mindenképp várd meg a július 14-ét, ugyanis két héten keresztül egy ingyenes Death Stranding mindig jól jön a háznál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • NukuProfilName 21 napja
  Nem tudom ki az aki ezért vesz egy videokártyát, de ha most akarsz venni pont akkor megéri várni
  0 0 Válasz
  • NukuProfilName 21 napja NukuProfilName
   Még annyit hogy azért 20 ezer forintot meg lehet spórolni ezzel persze ez promóció
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés