Sorsdöntő meccsek előtt a Budapest Five - Indul a Malta Vibes 3

Elsőként a FATE csapatával néznek szembe a Malta Vibes 3 hetének küzdelmei során.

Titáni erejű és hosszúságú küzdelmeket hozott a július második hétvégéje a megújult Budapest Five számára a Malta Vibes versenyén. A "C" csoportból másodikként jutottak tovább, ám a negyeddöntőben a HellRaisers megálljt parancsolt a magyarok számára. Az új hét azonban új esélyt tartogat, s ezúttal a "A" csoportban kell bizonyítaniuk olyan gárdákkal szemben, mint a FATE, a PACT, avagy a Singularity. Elsőként a bolgár FATE-tel kell szembe néznie a magyar ötösnek, amit 15 órától élőben követhettek.

Az Eden Esports szervezői minden héten elhoznak egy 16 csapatos, 40 ezer dollár összdíjazású versenyt, ami 10 héten át fog tartani. Ha azt gondoltátok, hogy a 10 hét alatt lehet összesen 40 ezret nyerni, akkor tévedtek. Hetente osztanak ki ekkora díjazást! Első alkalommal a Nordavind, másodjára (amikor már a Budapest Five is versenyben volt) az ALTERNATE aTTaX zsebelte be a 25 ezer dolláros fődíjat.

Mai menü

  • 15:00 órától a egypályás ütközet veszi kezdetét a FATE ellen.
  • 16:00 órától a győztesek játszanak Bo3-ban. Ehhez értelemszerűen nyernie kell a Budapest Five-nak az első meccsét.
  • 19:00 órától a vesztesek lépnek pályára, szintén egy Bo3-as párharcban dől el a továbbjutás.
  • 22:00 órától pedig az egy győzelem egy vereséggel rendelkezők között dől el, hogy ki jut tovább a csoportból.

A Esport1 stábja kizárólag a Budapest Five mérkőzéseit követi, így a műsorváltozás jogát fenntartják! E1 pontokért a közvetítést az alábbi linken érhetitek el!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijut a csoportjából a BP5?

  • 71 %
  • 29 %