Nézd velünk Európa legjobb női CS:GO csapatainak mérkőzéseit!

Nézd velünk Európa legjobb női CS:GO csapatainak mérkőzéseit!

Jön a DreamHack Showdown Summer 2020!

A Héjja "Kesszike" Kasszandrával készült interjú már elárulhatta, hogy holnap jön a DreamHack Showdown Summer 2020! Európa legerősebb női CS:GO csapatai szállnak harcba a 25 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért és persze a győzelemért járó dicsőségért.

Nem maradunk magyar közvetés nélkül, ezúttal a csajoknak szurkolhatunk majd. Ráadásul magyar érdekeltség is lesz a versenyen, hiszen Kesszike ott lesz a SKADE fe kezdő ötösében. A selejtezőn még a Salamander "új" csapata is elindult, de sajnos a főeseményre már nem jutottak be.

Holnap délelőtt 11 órától kezdődik a közvetítés, elsőként a Arcane Wave és a DeftFox fe összecsapását követjük majd. Délután 14:00-tól viszont jön a számunkra talán legérdekesebb mérkőzések egyike, a SKADE fe és a Giants fe meccse. A verseny egyébként hat csapatot vonultat fel, a két meghívott, az Originem és a Galaxy Racer fe azonnal a felső ági elődöntőkbe jutottak, a többieknek első céljuk, hogy beérjenek melléjük.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Van egy alsóág is, tehát az első vereség után még javíthatnak a csapatok. Tartsatok velünk egész hétvégén, hiszen holnaptól egészen a vasárnapi döntőig közvetítjük majd a meccseket. Ne felejtsétek el azt sem, hogy ha az Esport1 felületén követitek a mérkőzéseket, akkor minden percben értékes pontokra tehettek szert, amiket aztán a Piacon válthattok be jobbnál jobb dolgokra, többek között PC-s és konzolos játékokra is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!