Új játék felé nyit a K&H MNEB R6S bajnoka, Fortnite játékost igazolt a Salamander

Új játék felé nyit a K&H MNEB R6S bajnoka, Fortnite játékost igazolt a Salamander

Habár már nincs a Fortnite körül akkora láz, a mai napig meghatározóak az Epic Games versenyei.

A Salamandert valószínűleg egyik hazai e-sport rajongónak sem kell bemutatni, a sárga színnel operáló egyesület kiemelkedő tagja a hazai közösségnek, rendszeresen vesznek részt hazai és külföldi eseményeken, legutóbb pedig a K&H MNEB S2 Rainbow Six: Siege ligájáról hozták el az aranyérmet!

A Fortnite-ot valószínűleg még ennyi embernek sem kell ismertetni, a világ legnépszerűbb battle royale játéka 2019-ben óriási népszerűségnek örvendett a kompetitív játékosok körében, még pedig azért, mert brutális pénzeket tolt bele a fejlesztője. Az Epic Games a battle royale e-sport egy új dimenzióját hozta el a közösségnek, amikor elindították a szinte bárki által szabadon elérhető, in-game lebonyolítással rendelkező tournamentjeiket. Ezzel lehetővé tették, hogy a legjobb játékosok szó szerint a szobájukból játszhassanak a sokszor több millió dolláros összdíjazással rendelkező eseményeken. Mind közül egyértelműen a 2019-es Fortnite világbajnokság volt a legnagyobb, itt több tízmillió dollárért folyt a küzdelem, a magyar játékosok is igyekeztek bejutni rá lelkesen.

Azóta a Fortnite hype kicsit leapadt, potenciál azonban továbbra is van benne, hiszen még mindig a világ egyik legnépszerűbb játéka, és továbbra is rengeteg versenyt tart belőle az Epic. Ezért is dönthetett úgy a Salamander, hogy beszáll a játékba, méghozzá az egyik közismert magyar játékos, Zackey leigazolásával. A hírt egy remek montage videóval jelentették be:

Kíváncsian várjuk, hogy milyen eredmények érkeznek majd a csapathoz, eredményes munkát kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!