12 800 forint helyett ingyen: Két játékra csaphatsz le az Epic Games Store oldalán

12 800 forint helyett ingyen: Két játékra csaphatsz le az Epic Games Store oldalán

Limitált ideig él csak az akció, siessetek, mielőtt lemaradtok a két ingyenes videójátékról.

A Torchlight II után megduplázta a téteket az Epic Games Store, július 23. és 30. között két ingyenes játékot lehet behúzni az egyre népszerűbb oldalon. Az egyik a Next Up Hero, a másik a jóval ismertebb Tacoma!

Next Up Hero

Egy klasszikus stílust szeretett volna megújítani 2018-ban a Digital Continue fejlesztőcsapata, ami többé kevésbé sikerült is nekik. A kazamatákban harcoló hősök, a változatos fegyverek, a rengeteg ellenfél korszakokat határozott meg, de az elmúlt években igazán jó darab ebben a zsánerben nem született. Ennek ellenére jó szórakozást jelent akár egyedül, akár barátokkal a Next Up Hero, ami nehézségével kitűnik a vetélytársak közül. Harcolj, halj meg, harcolj újra és reménykedj, hogy elsősegély-csomagok nélkül is teljesíteni tudod a szinteket!

Tacoma

A Gone Home-mal letette a névjegyét a Fullbright, de a Tacoma még egy lapáttal rátett a 2013-as kalandjátékra. Egy rejtélyes űrállomáson kell felfedezni a titkokat, amiben nem lesz más segítségedre, mint a a mesterséges intelligencia (AI), akivel közösen kell feltérképeznetek, hogy mi történt a Tacomán hat fős személyzetével. Fizikai és digitális úton is bejárhatod az egész építményt, amit akár 5-6 órára elegendő tartalommal töltöttek meg a készítők. Rajtad áll, hogy mennyire akarsz elmerülni a narratívában nagyon erős játékban.

Mindkét játékot július 23-án 17:00-tól szerezheted meg, az akció július 30-án 17:00-kor jár le. Érdemes az Epic Games Store-ban alaposan körbenézni, mert a Ubisoft Forward akcióiban rengeteg kiváló programot húzhatsz be aprópénzért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a kalandjátékokat?

  • 10 %
  • 60 %
  • 17 %
  • 7 %
  • 7 %