Brutális akciókkal vár az Epic Games Store Nyári Vására

Brutális akciókkal vár az Epic Games Store Nyári Vására

Nagy kár lenne kihagyni ezeket a hatalmas leárazásokat.

Stílusosan ünnepli az Epic Games Store, hogy beköszöntött a kánikula. A 2020-as Summer Sale keretein belül több tucat nagyszerű videójátékot is kedvezményesen vásárolhatsz meg, sőt a kuponos akciónak köszönhetően 10 €-t, azaz 3500 forinttal is megrövidülhet a végösszeg. Ahhoz, hogy ezt a plusz árcsökkentést aktiválni tudd, legalább 14,99 € értékben kell telepakolnod a kosaradat.

Természetesen a legeslegújabb címek sajnálatos módon teljes áron szerepelnek még mindig a boltban, így a Death Stranding és a Windbound árát csak a kuponozással tudjátok lefaragni. Ettől függetlenül érdemes körbenézni, mivel a Ubisoft Forwardhoz kapcsolódó akciók továbbra is élnek, ami azt jelenti, hogy az Assassin's Creed, Far Cry és ANNO sorozat legjobb részei egy darabig még biztosan nem lesznek drágábbak.

Az Epic Games Store 2020 Nyári Vására egészen 2020. augusztus 6-áig tart, a 10 €-s kedvezményre jogosító kupont egészen november elejéig felhasználhatod. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban néhány ajánlatot találsz, amelyekkel nem csinálhatsz rossz vételt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!