Ha csaltál, ma már nem biztos, hogy beléphetsz a fiókodba

Ha csaltál, ma már nem biztos, hogy beléphetsz a fiókodba

A Wargaming több, mint 500 tiltott mod használót tiltott ki a játékból a legújabb ban hullámmal.

Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy a Wargaming időnként lesúlyt a csalókra, azaz azokra a játékosokra, akik tiltott modokat használnak Ezek a játékosok első körben egy hetes eltiltásra számíthatnak, de visszaesőként véglegesen elbúcsúzhatnak a fiókjuktól.

A legújabb ban hullám közel 1500 játékos érintett, ebből a merítésből 955 felhasználó kapott figyelmeztető eltiltást, 505 játékos pedig véglegesen tiltásra került. Természetesen ezek a játékosok kiestek a Rangsorolt Csaták tabellájáról is, amennyiben részvevői voltak az eseménynek.

Hogyan kerüld el, hogy tiltsák a fiókodat?

A legnyilvánvalóbb, hogy ne használj modokat, de természetesen vannak kimondottan hasznosak, így amennyiben szeretnél modokat telepíteni, azt ajánljuk, hogy ezt a Mod Hub oldaláról tedd, ahol már csak a Wargaming által ellenőrzött és jóváhagyott modifikációk szerepelnek.

Milyen modok számítanak tiltottnak?

Alapszabály szerint minden olyan modifikáció, amely nem szerepel a Mod Hub oldalán, de természetesen van néhány olyan egyéb mod, ami legális attól függetlenül, hogy nincs fent a Mod Hub-on. Ha egy mod fizetős, az valószínűleg tiltott, illetve a közismert modok, amik a térképen a rombolt tárgyak helyzetét mutatja, esetleg kijelzi, hogy kit céloz az ellenfél, mind tiltottnak számítanak.

Benneteket kitiltottak már valaha modifikációk használata miatt? Ha igen, milyen modot használtatok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.