Ennyi volt az álom, le kell mondanunk az új grafikus motorról

A legfrissebb hírek ezúttal is a Valve News Networktől érkeztek.

Az elmúlt hónapokban többen fejezték ki csalódottságukat az egyébként mindig pontos és érdekes információkat szállító Valve News Networkkel kapcsolatban. Biztosan kitaláltátok már, hogy a Source 2 érkezése körüli hírek csapták ki a biztosítékot a játékosok körében, pontosabban az, hogy hirtelen felbukkant az új grafikus motor, majd az eredeti pár hónapon belüli megjelenését eltolták minimum 2020 végére, aztán egyszer csak újra felröppent a híre és a pletykák szerint csak néhány óra választott el minket a Source 2-től.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Az igazság viszont az, hogy a VNN is mindig felhívta rá a figyelmet, hogy ezek nem biztos információk, csupán pletykák, hozzájuk érkező hírek, amiknek bár van valóságalapja, mindig benne van a pakliban, hogy nem válnak igazzá. 

Ellentétben a források legújabb információval, hiszen most kategorikusan kijelentették, hogy "ez van, ezt kell szeretni". Egy jó darabig le kell mondanunk a Source 2 érkezéséről, hiába volt már a Valve-nak két évvel ezelőtt is egy játszható buildje, hiába lehet viszonylag könnyedén átültetni a játékot az új motorra, van egy óriási probléma.
A közösségi kontent. A CS:GO összes azon eleme, amit mi, játékosuk csináltunk. Ezek átültetésére a Source 2-be egyelőre nem tud megoldást a Valve és bár dolgoznak rajta, nehéz és hosszadalmas a munka, tehát egy jó darabig biztosan nem lesz Source 2 motor a CS:GO alatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!