Double Fine remekművekkel támad az új Humble Bundle

85 ezer forintnyi Double Fine játék, alig több, mint 2000 forintért!

Legnagyobb szerencsékre minden héten vár ránk valamilyen ütős akció. Rendszeresek az ingyenes hétvégék, minden héten vannak teljesen ingyenes játékok az Epic Games Store-ban és a Humble Bundle is mindig jelentkezik valamilyen új csomaggal. A legújabban a Double Fine remek játékait zsákolhatjuk be, ráadásul egészen olcsón.

Ahogy azt már megszokhattuk, most is három részre van bontva a csomag, az első a legolcsóbb és a harmadik a legdrágább, de még az is alig több, mint 2000 forint. Az első pakkért egy eurót sem kell fizetnünk jelenleg, 0,86 euróért a miénk lehet a zseniális Psychonauts, valamint a Double Fine életébe betekintés engedő több dokumentum széria is. 
7,26 euróért, azaz körülbelül 2000 forintért mindezekhez kapunk további hat játékot. A Brütal Legend, a Broken Age, a Day of the Tentacle Remastered, Costume Quest, a Psychonauts in the Rhombus of Ruin és a Massive Chalice egytől egyig fantasztikus programok, amik egyaránt szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak is.
A teljes csomag ára pedig 8 euró, körülbelül 2200 forint, amiért cserébe további játékokat kapunk. A GNOG, a 140, a THOTH, a Mountain, az Everything, az Escape Goat 2, a Gang Beasts,a  KIDS, a Full Throttle Remastred, a Grim Fandango Remastred, a Headlander és a RAD vár ránk, számtalan stílust és kategóriát felölelve ezzel. 
A Brütal Legendben például magát Jack Blacket irányíthatjuk, a '60-as, '70-es, '80-as évek legjobb rockzenéinek kíséretében, miközben a játékban olyan emberek tűnnek fel, mint Ozzy Osbourne, Kyle Gass vagy éppen Lemmy.

Ezzel szemben a Broken Age alatt egy parádés történetet ismerhetünk meg, a Gang Beasts igazi barátság gyilkos móka, a Day of the Tentacle, a Grim Fandango és a Full Throttle legendás kalandjátékok, amik az utóbbi években kapták meg a maguk Remastered kiadását, a RAD pedig egy egészen egyedi roguelike játék, ötletes fejlődéssel és izgalmas felfedezéssel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!