Változik a Virtus.pro és a MAD Lions felállása is

Változik a Virtus.pro és a MAD Lions felállása is

A dánok megtalálták új játékosukat, míg a VP-t jelenleg csak négyen erősítik.

Hiába tapossuk a nyarat és ezzel együtt a tier 1 CS:GO csapatainak szünetét, az online éra miatt nem igazán számíthatunk hatalmas átigazolásokra. Pedig általában ilyenkor szokott beindulni a szezon és több csapat is új igazolásokkal vág neki az őszi etapnak. Nem sokan, de azért vannak csapatok ahol így is változik a felállás.

Virtus.pro

Egészen elképesztő, hogy mennyire nem jött be a VP-nek az AVANGAR leigazolása még tavaly télen. Pedig nagyon jól teljesített az AVANGAR már az év első felében is, a StarLadder Majorön pedig második helyen zártak, a döntőben az Astralis állta az útjukat. 

Aztán jött 2020 és mintegy varázsütésre az addig jól működő csapat köddé vált, maradt egy szenvedő kazah többségű ötös. Még a CIS régióban is másodhegedűsnek számítanak jelenleg, ami odáig vezetett, hogy buster után AdreNtől is megvált a csapat. Attól az AdreNtől, aki 2017-ben Majort nyert a Gambit színeiben, azóta viszont nem találja a helyét és a VP-s társai sem voltak megelégedve irányítói munkájával. Nem tudni még, hogy ki érkezhet a kazah játékos helyére, a Virtus.pro következő versenye az októberi IEM New York, addig van idejük új játékost keresni.

MAD Lions

Az Astralis múlthéten vitte el a MAD Lions legjobb játékosát, a V4 Future Sports Festivalon MVP és bajnoki címet nyert Bubzkji immár az Astralis játékosa. Sok ideje nem volt a MAD Lions-nek, hogy új játékos után keresgéljenek, hiszen hétvégén már játszaniuk kell a DreamHack Open Summer versenyen. 

Egy ideig pletykáltak Lekr0 érkezéséről, de végül innocent landolt a csapatnál. A 26 éves játékos számtalan lengyel csapatot megjárt már, most pedig a MAD Lions lesz az első komoly, nemzetközi csapata. Innocent leigazolása egyben azt is jelenti, hogy a MAD Lions kommunikációja dánról angolra változik, ami szintén nehezítheti majd a csapat játékát az előttük álló versenyeken.

Ki lehet a következő?

Nagy mozgolódásra nem számíthatunk, de ha hihetünk DeKay forrásainak, akkor a FaZe még bejelentheti olofmeister hivatalos távozását. Hogy megtartják-e Bymast vagy, hogy ki jönne a helyére, még nem tudni, ahogy az sem biztos, hogy olof visszavonul, de a források szerint a FaZe-hez már nem fog visszatérni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!