Respekt Blizzard: Hamarosan bekerül a World of Warcraftba Reckful

Respekt Blizzard: Hamarosan bekerül a World of Warcraftba Reckful

Egy NPC-vel tisztelegnek Reckful öröksége előtt.

Július 2-án feladta a küzdelmet a saját démonjaival folytatott harcban Byron "Reckful" Bernstein, aki 31 éves korában fordult saját maga ellen. A Twitch, a Hearthstone és a WoW legendája előtt megemlékezett az egész streaming és gaming közösség, de a Blizzard még ennél is tovább ment. A hamarosan megjelenő Shadowlands kiegészítőbe beleprogramozták Reckfult, aki egy NPC Rogue Trainerként várja a játékosokat.

A különleges karakter egyedi interakciókat is kapott, amelyeknek köszönhetően garantáltan az összes WoW-os szeme sarkában megjelennek majd a könnycseppek. Az egyik mondata Reckfulnak az "I don't train Assassination Rogues" lesz, ami arra utal, hogy a Wrath of the Lich King metában a világ legjobb rugójának tartott Reckful egyszerűen nem volt hajlandó Assa Rogue-ot építeni, hanem maradt a jól bevált Sub Rugónál. Az elköszönés a legmélyebb sebeket szakítja fel, hogy utána gyógyírként szolgáljon a játékosok számára. Reckfultól egy "It was good seeing you again" sorral lehet majd elbúcsúzni mindenkinek, aki felkeresi a Cathedral of Lightban az NPC karakterét. 

A World of Warcraft: Shadowlands valamikor az ősszel jelenhet meg, egyelőre pontos dátumot még nem árult el a Blizzard, de a részletek folyamatosan szivárognak az új kiegészítővel kapcsolatban. 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérünk téged, hogy olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!