750 ezer dollárral jön az F1 Esports Series 4. szezonja!

750 ezer dollárral jön az F1 Esports Series 4. szezonja!

A koronavírus miatt persze idén kicsit más lesz a szezon, mint korábban.

Tavaly a harmadik helyen zárta a bajnokságot Bereznay Dani és csapata, az Alfa Romeo is az összetett konstruktőri pontverseny harmadik helyére ért fel. Reméljük, hogy idén minimum ilyen sikereket él majd meg Dani, hiszen folytatódik az F1 Esports Series!

Ahogy az aszfaltcsíkokon zajló száguldócirkusz, úgy annak virtuális változata is új szponzort kapott idén. Az Aramco pedig nem rest elhozni a szurkolóknak az F1 Esports Series negyedik szezonját sem. Sőt, ezúttal nőtt a tét is, hiszen a dicsőségen túl a negyedik szezonban 750 ezer dollárért versenyeznek majd. Hogy pontosan kik, az majd csak a Pro Draft után derül ki, ami még most ősszel elkezdődik majd. Több, mint 237 ezer versenyző próbált eljutni a Pro Draftig, a csapatoknak pedig minimum egy pilótát kell majd választaniuk a 2020-as szezonbeli triójukba.

Meg lennénk lepődve, ha az Alfa Romeo nem tartaná meg Danit, hiszen nem csak tavaly, de a korábbi szezonokban is rendre a legjobbak között volt a magyar versenyző. Akárhogy is legyen, az biztos, hogy 2020 októbere és decembere között 12 futamon keresztül versenyezhetnek majd a csapatok és a pilóták.

Ahogy azt már megszokhattuk, YouTube-on, Twitchen, Facebookon és egyes TV csatornákon is közvetítik majd a futamokat, igaz idén egy kis változtatással. A koronavírus okozta egészségügyi helyzet miatt nem azonos helyszínen lesznek a csapatok pilótái, mindenki a saját csapatának otthonából versenyzik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!