Megverheti-e bárki a Mercedest ebben az évben? Bereznay Dani elemzése

Megverheti-e bárki a Mercedest ebben az évben? Bereznay Dani elemzése

Egy videósorozatban minden futam után elmondja a véleményét, a brit nagydíj után viszont egy valami teljes mértékben kirajzolódott, így erre kereste a válaszokat a magyar e-sportoló.

Alapvetően a videóban F1 2020 játékból láthatóak felvételek az elemzés alatt, viszont a mondanivaló sokkal inkább a valódi királykategóriára utal. Ez azért is érdekes lehet, hiszen maguknak az e-sportolóknak is - bár az autók alapból egyenlőek - meg kell találniuk azokat a beállításokat, amivel a mezőny fölé tudnak nőni, és bár a puszta ügyesség és vezetési tudás is sokszor elegendő, nem elhanyagolható a nyerő autó sem. A való életben ez pedig hatványozottan igaz, mint ahogyan az hallható is a videóban.

A cím csalóka, ugyanis nem arról van szó, hogy a brit versenyző jogtalanul jutna előnyhöz bármi áron. Remek magyarázatot kapunk egyébként rá, amiben többek között az is szerepet játszik, hogy maga a Ferrari első számú embere is kijelentette, ők bizony egyelőre nem állnak harcban a bajnok címért, illetve Vettel és Leclerc helyzete sem igazán rózsás. A Red Bull, és a többi csapat pedig egyelőre nem tud felérni az ezüst nyilak szintjére.

Minden eddiginél több mérnököt foglalkoztat a Mercedes, túlpontosított szabályok, és Toto Wolf személye eléggé sokat jelent a felépített előnyük kiaknázásában és annak megtartásában. A csapat főnökét egyébként személyesen ismeri Bereznay Dani, és mikor még náluk versenyzett, akkor vele is elbeszélgetett, nagyon érdeklődő volt és abszolút ebben az ágazatban is azt szerette volna, ha a legsikeresebb istállóvá válik a Mercedes. Persze a korábbi évtizedekben is voltak hihetetlen képességű pilóták, valamint szenzációs konstrukciók, de jelenleg úgy tűnik a hibrid érát abszolút Hamilton és a Mercedes uralja. De tényleg ez a szezon és a következő is simán az övéké lesz? A videóból minden kiderül:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!