Újabb ikonikus képregényhős érkezhet a Fortnite világába

Újabb ikonikus képregényhős érkezhet a Fortnite világába

Itt lenne ideje kaszabolni egy kicsit?

Ahogy a mostani Fortnite fejezet a végéhez közelít, egyre több teória kering arról, hogy a következő miről is szól majd. Sokan arról beszélnek, hogy itt az ideje megint elmerülni a Marvel világába és jöhet a villámlás istene Thor. 

A téma 8:40 körül kezdődik

Ez persze egyelőre csak egy gondolat, a fejlesztők még igazán semmit nem árultak el az új epizódról. Viszont nemrég egy 'megbízható' leaker egy új Twitter bejegyzést rakott ki, amin egy másik hős kapott szerepet, ugyanúgy a Marvel univerzumából.

Ezek alapján egy Farkas/Rozsomák kinézet érkezik és mellé a karmok veszik át a csákány helyét. Egyébként HYPEX értesülései már többször bizonyultak megbízhatónak, tehát az is benne van, hogy ebben is igaza lesz. Az persze tuti, hogy a közösség imádná ezt a lehetőséget. Csak gondoljatok bele, hogy milyen király lenne 'kézzel' széttépni a dolgokat. Majdnem biztos vagyok benne, hogy az emberek szaladgálnának a pályán és fegyver nélkül mennének egymásnak csak azért, hogy kipróbálják Logan karmait. 

Ami egyébként Wolverine mellett szól ismét, hogy a fókusz most inkább a Marvel felé terelődik (a DC komoly szerepet ősszel kap csak majd) ahova az X-Men ismét csak tökéletesen illene. Persze ez még mindig csak találgatás, hogy mi jön majd, azt nem tudjuk pontosan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!