Jövő héten is egy rakat játékot ad ingyen az Epic Games Store

Jövő héten is egy rakat játékot ad ingyen az Epic Games Store

Jóból sosem árt meg a sok, legalábbis az ingyenes videójátékok terén.

Még jövő hét csütörtökig teljesen ingyen meg tudjátok szerezni az Epic Games Store jóvoltából az Enter the Gungeont és a God's Triggert. Mindkét játék ugyanazt a műfajt képviseli, a felülnézetes lövöldözést hozza el nektek. Ha egyik sem jön be igazán, akkor sem kell aggódni, mert máris leleplezték, hogy mi vár rátok a következő héttől.

Hitman (2016)

A 47-es ügynök ismét visszaté, hogy egzotikus helyszíneken tegye el láb alól a problémás célpontokat. Még több lopakodás, változatos likvidálások és pazar látványvilág, ez vár rátok a 2016-os Hitmanben.

Shadowrun Collection

Három Shadowrun játékot pakoltak bele ebbe a különleges csomagba, ami elhozza a cyberpunk-fantasy életérzést a képernyőkre. Mindhárom alkotás ugyanarra a kaptafára épül, de természetesen a környezet, a zene és a karakterek is változtak, ahogy érkeztek az újabb darabok. Egy körökre osztott taktikai RPG-ről van szó, ahol a csapat tagjait megfelelően kell menedzselni ahhoz, hogy mindig ti kerüljetek ki győztesként a harcokból. A rajzfilmes grafika tökéletesen passzol ehhez a játékmenethez, a seattle-i és Hong Kong-i helyszínek kellő változatosságot nyújtanak ahhoz, hogy a Shadowrun Returnst, a Shadowrun Dragonfall - Director Cutot és a Shadowrun Hong Kong - Extended Editiont is tegyetek egy próbát.

Mind a 2 (igazából 4) játék augusztus 27-én 17:00-tól szeptember 3-án 17:00-ig lesz megszerezhető, húzzátok be az ingyenes játékokat, amíg nem késő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik ingyenes játékot várod jobban?