Mezeket, csapat pulcsikat fel! - Bejelentették az ESL Pro League csoportjait

Mezeket, csapat pulcsikat fel! - Bejelentették az ESL Pro League csoportjait

Nincs megállás, az ESL One: Köln után szinte azonnal jön az ESL Pro League 12. szezonja.

Még javában tart az ESL One: Köln, sőt, most jön még csak a neheze. Tegnap véget értek az utolsó csoportkörös meccsek, ma pedig már a rájátszás kezdődik. Természetesen végigkövethetitek majd a top 8 küzdelmét az Esport1 TV-n, ahogy a szeptember elején induló ESL Pro League meccseit is!

Azt már tudjuk, hogy sajnos ez az event is online lesz, várnunk kel még a LAN-ra, de hát első az egészség. Ettől függetlenül irgalmatlanul erős csapatok vannak a 12. szezon mezőnyében, az összes régióban. A magyar nyelvű közvetítés az EU meccseket követi majd, ahol már a csapatok felosztását, az A és a B csoport összetételét is ismerjük.
Szerencsére most is látjuk majd a CIS régió két legjobbját, a Na'Vit és a Spiritet is, ahogy az AGO lengyel csapata is szerverre lép majd. Elsőre úgy tűnhet, hogy az AGO le van maradva a többiekhez képest, de az igazság az, hogy korábban is szerepeltek már EPL-ben, nem szabad lebecsülnünk őket.

A 8. és a 7. szezonban is játszottak az Európai mezőnyben, nyilván más felállással és nem a legjobb eredményekkel, de azért bőven tudtak meglepetést okozni a legnagyobbaknak is. Ők pont szerepelni fognak már rögtön az első napon, ellenfelük pedig az a BIG lesz, akik bár jelenleg világelsők, többször láttuk már, hogy a kisebb csapatok meg tudják őket lepni.

Szeptember elsejétől egészen október 4-ig tart a küzdelem, a naptárba pedig a délután 14 órás kezdést érdemes bevésni. Szinte minden nap lesznek meccsek, ráadásul egy nap alatt 3 db Bo3!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!