Előkerült a Fortnite Season 4 Starter Packja, valamint egy STW csomag is

Előkerült a Fortnite Season 4 Starter Packja, valamint egy STW csomag is

Talán már nem is kell sokat várni az újabb, igazán jó vételnek számító packra.

Tegnap belecsaptunk a Fortnite Chapter 2 - Season 4 felvonásába, a szuperhősök átvették az uralmat a térkép felett, persze a történet még koránt sem bontakozott ki. Thor, Iron Man, She-Hulk és a többiek már megjöttek, viszont Galactus is úton van, hogy felfalja a Fortnite világát. 

A leakerek rengeteg részletet felfedtek már abból, amit a v14.00 hozott, számos skin, style és persze játékmenet-változtatás került elő, melyek egy nagy része már el is érhető a játékban.

Viszont, aki játszik már egy ideje a játékkal, az tudhatja, hogy minden szezonban érkezik egy úgy nevezett Starter Pack, melyet abszolút megéri megvenni, hiszen általában egy elég jól kinéző skint, hozzá pedig valamilyen egyéb kiegészítőt, táskát, csákányt, trailt kapunk, meg egy adag V-buckot, az egész pedig nem kerül többet 5 eurónál. A leakerek úgy néz ki, hogy megtalálták a Season 4 Starter Packját is, íme a Samurai Scrapper Pack.

Ám úgy néz ki, hogy a Save the Word módban is érkezik egy csomag, méghozzá a The Street Serpent Pack, mely tartalmaz egy hőst, egy fegyvert és persze 1000 V-buckot.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezhetnek meg ezek a csomagok, de valószínűleg nem kell rájuk sokat várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!