LeBron James fia a FaZe Clan szervezetéhez csatlakozott

A legendás kosárlabdázó fia tartalomgyártó lesz az amerikai klubnál.

Ha a modern kosárlabdázás legnagyobb alakjait kell felsorolni, akkor LeBron James nevének ott kell szerepelnie Michael Jordanével és Kobe Bryantével az elsők között. A Király jelenleg a Los Angeles Lakers csapatát erősíti, 35 éves kora ellenére még mindig dominálja az NBA-t. Családapaként büszkeséggel töltheti el, hogy legidősebb fia, Bronny James jelenleg a gimnáziumban pattogtatja a labdát, méghozzá egész ügyesen. Ha sikerül neki még letennie néhány jó szezont az asztalra, akkor összejöhet a nem mindennapi tett, hogy apjával együtt játszhasson a világ legnagyobb kosárlabda ligájában.

A kis Bronny jelenleg 15 éves, de már aktívan kiveszi a részét abból, hogy a kosárlabda mellett is megtalálja a helyét a világban. A napokban a FaZe Clan e-sport és gaming szervezet jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk LeBron fiával, így Bronny csatlakozhatott Ben Simmonshoz (76ers), Meyers Leonardhoz (Heat) és JuJu Smith-Schusterhez (Steelers), akik aktív profi sportolóként töltenek be tartalomgyártói szerepkört a csapatnál. Több, mint 40 streamer dolgozik már a FaZe-ben, nem véletlen, hogy a Fortnite iránt érdeklődő Bronnyra is kivetették a hálót. 

LeBron James Jr. előtt fényes jövő állhat, ha összeállnak a csillagok akár az apja árnyékából is kiléphet majd, de ehhez még rengeteget kell dolgoznia. A Fortnite streamelés mellett azért remélhetőleg marad ideje kosárlabdázni is, mivel az NBA-be bekerülni még egy ekkora örökséggel rendelkező tehetséges fiatalnak sem egyszerű feladat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!