Komolyan felborítják a Fortnite egyensúlyát a szuperhős-képességek

Komolyan felborítják a Fortnite egyensúlyát a szuperhős-képességek

Különösen Silver Surfer ereje vet fel ezzel kapcsolatos kérdéseket.

A Fortnite x Marvel együttműködés legújabb felvonásában nem csak egyszerűen szuperhősök lepték el a szigetet, hanem még a képességeiket is hozták magukkal mythic tárgyak formájában. A mythic cuccok mindig is sarkalatos pontok voltak a Fortnite világában, a legelső kísérlete az Epic Games-nek erre nem sült el valami jól.

A Chapter 2-ben érkezett a második kör, játékon belüli NPC boss-októl szerezhettük meg a nem sokkal, de azért valamivel erősebb mitikus fegyvereket. (Oké, Jules Grapplere azért elég durca volt.) Ezzel a megoldással az Epic elérte, hogy tényleg legyen helye a mythic fegyvereknek, ugyanakkor azok ne borítsák fel kompletten a meccset. Ezt a gondolatot továbbhozták a Marvelnek dedikált szezonba is, ezúttal szuperhős-képességeket gyűjthetünk, ezekkel viszont van egy pici bökkenő. Túlzottan egyediek, nem olyan dolgok, amihez bárki hozzájuthat egy gyengébb kivitelben, ebből kifolyólag jelentős előnyt biztosíthatnak. Itt van például Dr. Doom Arcane Gauntlents képessége, melynek segítségével nagy magasságokban is bátran lehet ugrálni, és bombázni az ellenfelet. A végjátékban komoly előnyt adhat ez a kiegészítő.

A leginkább mégis Silver Surfer képessége verte ki a biztosítékot. Ez lehetővé teszi a használójának, hogy egy ugrást követően ismét a magasban találja magát a gliderén, a probléma ezzel nem más, minthogy egy elpozicionált küzdelemből is könnyűszerrel meg lehet vele lógni. Íme:

Tip: You can use Silver Surfer board to get out of a box instantly if any side is open, sort of situational but can be useful for getting free tags/losing your enemy. from r/FortniteCompetitive

További érdekesség, hogy a leakerek információi szerint más képesség is érkeznek majd a jövőben, Vasember és a Fekete Párduc is mutat majd ezt-azt a fegyvertárából.

Neked mi a véleményed a képességekről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!