Mennyit keresnek az Astralis, a Heroic vagy éppen a G2 játékosai?

Mennyit keresnek az Astralis, a Heroic vagy éppen a G2 játékosai?

A Cloud9 oldalán minden adat publikus lesz.

HenryG nem viccelt, amikor azt mondta, hogy teljesen új alapokra építik majd a Cloud9 következő CS:GO csapatát. Első játékosukat már be is jelentették, ALEX leleplezésével pedig jött pár érdekes extra információ is.

Pontosan tudjuk például, hogy 250 ezer dollár volt a kivásárlása, hogy mennyit ér a játékos szerződése és, hogy hány évre szól az. Ritkán tudunk ezekről pontos információt és ez most meg is ragadt a közösség fejében. Ha az új Cloud9 esetében ennyire publikusak lesznek az információk, akkor a többi csapatnál miért nem?

Azt például már évek ezelőtt is tudtuk, hogy az aranykori Virtus.pro játékosok egészen elképesztő fizetéseket kaptak. TaZ, NEO, byali, pasha és Snax, 2017-ben havi 25 ezer dollárt tett zsebre. Ettől ma már többet keresnek a dánok, pontosabban csak az Astralis játékosai, de korábban a többi dán csapatnál található fizetésekről is szivárogtak ki információk.

A G2 játékosok sem kerestek rosszul 3 évvel ezelőtt. Frissebb információk nincsenek felőlük, de a 2019-ben közel 30 ezer dollárt kaptak havonta. Ami már sokkal érdekesebb, hogy blameF, a Complexity irányítója hozzávetőlegesen szintén 30 ezer dollár körüli összegért irányítja a csapatot, de a többiekről nem tudunk semmit.

Igazából sosem tudtunk ennyire részletes dolgokat a játékosokról, HenryG viszont most hiszi, hogy ez a fajta őszinteség és nyitottság csakis előnyére válhat majd a Cloud9-nak. A közösség nem ennyire bizakodó, sokak szerint így még többen viselkednek majd toxicusan a játékosokkal szemben, különösen akkor, ha éppen rosszabb passzban vannak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!