DrDisrespect uralja a YouTube gaming világát, újabban Snoop Doggal karöltve

DrDisrespect uralja a YouTube gaming világát, újabban Snoop Doggal karöltve

Dr.Disrespect a YouTube-on is világsztár!

Vitathatatlanul DrDisrespect, Ninja és Shroud korunk legnagyobb streamerei, legalábbis gaming kategóriában. Érdekes módon, a Mixer megszűnése és a doki újabb Twitch banja miatt szinte egyszerre kerültek nehéz helyzetbe na nyár elején, de azóta már mindhárman visszatértek a streameléshez és újra milliók követik őket.

DrDisrespect

A Doki augusztusban volt újra élőben látható, méghozzá egy régi-új platformon. A Twitchnek búcsút intett és azóta is YouTube-on űzi az ipart, méghozzá kirobbanó sikerrel. Egyre több nála a könnyed, "casual gaming" tartalom, a Fall Guys és társai pedig szinte minden néző tetszését elnyerték. A napoknak a Madden NFL 21-et vette elő, ráadásul nem is akárkivel, Snoop Dogg ellen játszott.

A rap legenda a streamer király ellen. Kétségtelenül tud hírverést csapni az EA, hiszen a meccs a játékot népszerűsítő The Greatest VIRTUAL Tailgate of All-Time!műsor része volt. Hogy ki nyert azt nem spoilerezzük el, legyen mindenki számára meglepetés a Doki és Snoop Dogg-féle Kansas City Chiefs vs Houston Texans meccs végeredménye.

Ninja

Ninja a Mixer megszűnése, pontosabban annak a Facebook Gamingbe olvadása miatt tűnt el a rajongók elől egy rövid időre, de már ő is bejelentette új otthonát. Nincs nagy meglepetés, ismét Twitchen streamel a világ egyik legnézettebb tartalomgyártója.

Shroud

Ninjához hasonlóan Shroud is visszatért a Twitch csatornájához, ráadásul egy új szponzorral. A Logitech piacra dobta a Shroud nevével fémjelzett perifériáit. Egér, billentyűzet, headset és egérpad is van a kínáltban, amik persze azon túl, hogy Shroud is ilyeneket használ, a világ legjobbjai között minőségben és ár/érték arányban is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!