Hirdetés

Akciófigyelő: Minden platformra ingyenes a Life is Strange 2 EP1

Sean és Daniel kalandjainak felvezetéséért nem kell fizetnetek egyetlen forintot sem.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Esportguru Podcast

Az esportguru Podcastok 17. része

Hirdetés

Bár nem lett olyan jó a zseniális Life is Strange számozott folytatása, a műfajon belül egyértelműen a jobb alkotások közé tartozik. A mexikói felmenőkkel rendelkező testvérpár egész USA-ra kiterjedő menekülésének első fejezetét húzhatjátok be teljesen ingyen Steamen PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Life is Strange 2 - Episode 1

A Diaz tesók nem lógnak ki a hispán közösségből, szerény körülmények között élnek apjukkal a külvárosban. Játszanak, veszekednek, idegesítik egymást, de jóban-rosszban összetartanak. Aztán egyszer csak minden szétesik, megtörténik az az esemény, ami alapjául szolgál a további fejezeteknek. Sean és Daniel kapcsolatát teljesen más irányból közelíti meg a Dontnod, mint tette azt Max és Chloe esetében, de ez nem is véletlen, mert teljesen más a két karakter között húzódó kapcsolatrendszer.

Ha még sosem próbáltatok történetközpontú videójátékot, akkor mindenképp érdemes belevágni a LiS 2-be, de a maximális "wow" faktorért egyértelműen az első részt kell feltelepítenetek. Mivel a Dontnod nem csak átmenetileg szokta ingyenesen elérhetővé tenni a játékait, ezért nem kell aggódni amiatt, hogy egyszer csak visszakerül a fizetős programok közé a LiS 2 EP1. Bármikor lecsaphattok rá a jövőben, de a legjobban akkor jártok, ha megvártok egy nagyobb leárazást és az 5 részt egyben vásároljátok meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés