Két új játékossal is gazdagodott a Cloud9 és egyik sem GuardiaN!

Három játékos már megvan az ötből vagy lehet, hogy hatból?

ALEX leigazolása óta tartja izgalomban a közösséget, hogy vajon kiket szerezz még meg HenryG és kassad a Cloud9 új CS:GO csapatába. Ott és akkor remek tipp volt GuardiaN, aki pont akkor jelentett be, hogy kész visszatérni. Erről azonban úgy látszik lemondhatunk, hiszen már meg van a csapat mesterlövésze és nem GuardiaN az.

Az AWP-s szerepét nem más, mint Özgür "woxic" Eker tölti majd be, ezt a hétvégén jelentették be Henryék. Sokan megkérdőjelezik a török leigazolását. A HellRaisersben óriási népszerűségre tett szert, de teljesítménye már a HR időszak végén sem volt az igazi. Onnan a mousesports csapatába került, ami nagy előrelépés volt számára, de néhány napja kispadra tették, mondván nem megfelelő a viselkedése és a hozzáállása.

Azonnal beindultak a "toxic woxic" mémek, de úgy látszik ez a Cloud9-t nem zavarja és hisznek abban, hogy woxic-kal a soraikban sikeresek lehetnek majd. Az biztos, hogy egy tehetséges és fiatal játékosokról van szó, ám eddig több csapatából is hallhattunk már panaszkodást a viselkedésére. Reméljük C9 mezben megembereli magát és csapatát csak támogatni, nem pedig bomlasztani fogja.

Nem ő az egyetlen, akit a hétvége alatt szerzett meg a Cloud9. A brit William "mezii" Merriman idén júliusban igazolt a GamerLegion csapatába, előtte leginkább a Vexedből ismerhettük. Mostantól viszont őt is Cloud9 mezben látjuk majd, a bejelentés szerint főként a support szerepeét ölti majd magára új csapatában.

HenryG saját elmondása szerint, 6 emberes csapatot építenek, a lehetséges játékosokról pedig több pletyka is kering. A legnépszerűbb, miszerint a szétesett MiBR két sztárja, TACO és fer érkezik majd a csapathoz, ám ezt HenryG határozottan cáfolta Twitteren.

Az épülő Cloud9 eddigi felállása:

  • Alex "ALEX" McMeekin
  • William "mezii" Merriman
  • Özgür "woxic" Eker
  • Aleksandar "kassad" Trifunović (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!