Percekre vagyunk egy újabb bundabotrány kitörésétől?

Percekre vagyunk egy újabb bundabotrány kitörésétől?

Fel kell készülnünk egy iBUYPOWER 2.0-ra?

A Coach bug és a VALORANT térnyerése miatt egyre többen temetik a CS-t. Ez persze még bőven elhamarkodott ítélet, de az tény, hogy résen kell most lennie a Valve-nak, bármilyen új botrány még inkább bajba sodorhatja őket és a játékot.

Sajnos úgy néz ki, hogy erre nem is kell sokat várnunk. Fontos leszögeznünk már most az elején, hogy pontos információk még nem érkeztek a téma kapcsán, de a játékosok és a CS:GO közösség nagyjainak Twitter bejegyzései már árulkodóak lehetnek.

Ilyen és ezekhez hasonló bejegyzések árasztották el több amerikai játékos oldalát is, amiből már nem nehéz összerakni a képet. Mindenki arra figyelmezteti e-sportoló társait, hogy ne kövessenek el hibát, véletlenül se szúrják el a karrierjüket úgy, ahogy azt például Brax is tette az iBUYPOWER botránnyal.

Ezek alapján az már nem kérdéses, hogy nyakunkon a CS:GO következő bundabotránya, az viszont még rejtély, hogy milyen mértékű lesz? Az ESIC már hónapok óta vizsgálódik hasonló ügyben, ott MDL meccsek érintettek, de nem tudni, hogy Wardell, fns és Subroza bejegyzései arra utalnak vagy azon túl is kirobbanóban van egy másik botrányra?

Ennyire nyílt bejegyzések után, valószínűleg napokon belül fény derül majd az igazságra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!